Piszkos anyagiak

2023.01.21. 16:09

Tagadja, hogy kaszinózott - rulettezni látták a Fekete Vonat munkásszállón lakó sztárját

Nem volt jó szériában a balassagyarmati születésű sztár.

Nool

Mint arról korábban beszámoltunk Fehér Tibor Beat jelenleg a Kőbányai úton egy munkásszállón húzza meg magát, ugyanis a koncert előtt összeveszett a feleségével.

Az Origo azt írja, hogy a Fekete Vonat legnehezebb anyagi helyzetben lévő tagját, Beatet még az Aréna-koncert előtt egy fővárosi kaszinóban látták. A rapper korábban arról beszélt, hogy a január 7-i koncerttől várta az anyagi megváltást, s nagy érvágás volt, amikor az elszámolás során kiderült, korántsem számolhat annyi bevétellel, mint amekkorát remélt, pedig még 3,7 millió forintos előleget is felvett.

– Nem tagadom, ez a koncert volt a szakmai életem csúcsa, anyagilag viszont a legmélyebbre kerültem, mert mindent erre tettem fel – vallott korábban a Blikknek Beat, aki elismerte, szüksége volt a pénzre a megélhetéshez. Az anyagi helyzete ugyanis kilátástalan, jelenleg egy munkásszállón húzza meg magát, de még ott is meg volt csúszva a lakbérrel, hiába a közel négymilliós előleg.

– Tudom, ez soknak tűnhet, de rengeteg olyan lyuk volt, ami betömésre várt – mondta nemrég a rapper.

A Blikk egyik olvasója arról számolt be, hogy egy fővárosi kaszinóban találkozott a zenésszel, ahol úgy mozgott, mint aki nem először járt ott.

– Rulettezett, de nem volt jó szériában. Láttam, amint próbált kölcsönkérni egy szerencsésebb játékostársától, aki nyerőben volt a játékgépeknél. Nem járt sikerrel – állította.

A lap megkereste a rappert, aki indulatosan tagadta, hogy járt volna kaszinóban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában