Születésnap

2023.01.04. 19:09

Nem viseli jól az idő múlását - 49 éves lett Gáspár Győző

Gáspár Győző ma ünnepli születésnapját.

Nool

Születésnapját ünnepli a showman, Bea asszony meglepetéssel készült neki

Forrás: Facebook | Gáspár Győző

Gáspár Győző 49 éves lett, de ez számára inkább rosszkedvet hozott, hiszen hiú ember lévén nem igazán tud megbirkózni a ténnyel, hogy az idő halad. A Bors felhívta őt a jeles napon és meg is tudta, mi is a baj a korával. 

– Tudom én, hogy nem vagyok öreg és ha belenézek a tükörbe, nem is azt látom, hogy egy hajlotthátú, ráncos emberke néz vissza rám, de akkor is, ez az utolsó évem az ötven előtt és ez megijeszt. Eleve nem rajongok a születésnapokért, már ha a sajátomról van szó, de most különösen rossz a kedvem. Sőt, utálom... – kezdte a lapnak a 49 éves showman, akit felesége próbál egy kicsit jobbkedvre és jobb belátásra bírni a témában.

– Győzi már csak ilyen, de én, vagyis mi már megszoktuk, hogy nem a születésnapja az év legvidámabb napja a családban. Én mondom neki, hogy nincs ezzel semmi baj, hiszen jónéhány évet letagadhatna és a kis lelke is egy kamaszé, de... Na mindegy is! Este tartunk egy családi vacsorát és szerintem addigra megbékél a megváltoztathatatlannal. Ha pedig nem, akkor majd holnap... –mondta vidáman Bea asszony, aki meglepetéssel is készül a jeles napon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!