Celebmustra

2022.12.11. 19:50

Karácsonyi láz, főzőcske és a jövő nemzedéke – ez történt a héten a Nógrád megyei celebekkel

Nógrád megye hírességei ezen a héten is megosztották életük egy-egy pillanatát követőikkel.

Nool

Gáspár Evelin és szerelme már láthatóan nagyon várják a karácsonyt

Forrás: Instagram/Gáspár Evelin

Megfertőzte a főzés szeretetével a lányát Gáspár Bea?

A Gáspár Bea által vezetett Hal a tortán című televízióműsorban nemrégiben nem akárki ragadott fakanalat: Evelin főzött vendégeinek. Azok, akik látták a műsort, maguk is meggyőződhettek róla, hogy a főző- és sütőtudományáról egyaránt ismert sztáranyuka minden bizonnyal jó hatással volt lányára, hiszen édesanyjához hasonlóan Evelin is remekül főz.

Bea a napokban a műsor elmúlt két hétben készült fotóiból osztott meg egy csokorral Instagram-oldalán:

Zánkán találkozott a fiatalokkal Oláh Gergő

A zánkai Erzsébet Táborból jelentkezett be Facebook-oldalára december 6-án Oláh Gergő. Mint kiderült, az énekes már kilenc éve jár oda, s mint fogalmazott „ezekkel a srácokkal, akik ide jönnek az ország minden területéről, mindig felrobban a hely”.

Radics Gigi bombaformában várja az ünnepeket is

Kétség nem fér hozzá, hogy továbbra is csúcsformában tartja magát Radics Gigi. Az énekesnő a napokban minden bizonnyal egy fellépésének helyszínéről posztolt közösségi oldalára egy fotót, melynek tanúsága szerint őt nem ragadta magával a karácsonyi ünnepkörhöz kapcsolható nasizás. Alakja továbbra is tökéletes, amiért feltételezhetően napi szinten keményen meg is dolgozik...

Görög Zita már karácsonyi lázban ég

Gigivel ellentétben Görög Zitáéknál már szemmel láthatóan tombol a „karácsonyláz”, noha feltételezhetően a gyönyörű modell alakja is tökéletes továbbra is. Zita advent harmadik vasárnapján kisfiáról posztolt egy képet, amin ugyan gyermekének csak az árnyéka látható, a képhez írt sorokból és a képen látható karácsonyi játékfigurából jól sejthető, hogy náluk már nagyon várják, hogy karácsony legyen.

Gáspár Evelin a jótékonyságra is gondol karácsony közeledtével

Gáspár Evelin és szerelme, Attila, már Zitáékhoz hasonlóan szintén nagyon várják a karácsonyt. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az Evelin közösségi oldalán közzétett közös képük, amin karácsonyi mintázatú egyenpólóban mosolyognak a kamerába.

Ha pedig karácsony, akkor jótékonyság. És ha karácsony, akkor kinek ne lenne ismerős a Reszkessetek betörők című film és annak főszereplője, Kevin?! Evelin egy, a filmhez kapcsolódó feliratot ábrázoló pólóval hívta fel a napokban Instagram-oldalán követőinek a figyelmét, hogy hogyan tudnak vele együtt segíteni azokon, akiknek szükségük van rá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!