Celebmustra

2022.11.13. 19:50

Tánc, duett és egy kis motiváció – ez történt a héten a Nógrád megyei celebekkel

Nógrád megye hírességei ezen a héten is megosztották életük egy-egy pillanatát követőikkel.

Nool

Szorcsik Viktória a Dancing With The Starsban vendégszerepelt szombaton

Forrás: Facebook/Szorcsik Viktoria Hivatalos Oldala

Szorcsik Viktória a Dancing With The Starsban?

A TV2 nagy sikerű táncos műsorában, a Dancing With The Starsban láthatták viszont a tévénézők szombat este a salgótarjáni származású színésznőt, Szorcsik Vikit. A művésznő a Farm VIP sztárjaival karöltve érkezett az adásba, hogy Gelencsér Tímea vendégeként beszélgessenek a produkciókról a show háttérműsorában. Viki Facebook-oldalán egy fotót is posztolt a táncprodukciók helyszínéről:

Fiatal énekes-színésznővel duettezett Szolnoki Péter

A keszthelyi Festetics-kastélyból jelentkezett be Facebook-oldalára a napokban a salgótarjáni származású zenész, Szolnoki Péter. Mint a bejegyzésből kiderült, egy duettdalhoz forgattak videóklipet a meseszép kastélyban. 

– Zenészként és énektanárként számomra mindig fontos volt a tehetségek felkarolása és támogatása. Próbálom továbbadni azt a sok jót és bizalmat, amit én kaptam pályám elején az idősebb kollégáimtól. Ezúton szeretném megragadni az alkalmat, hogy bemutathassak egy nagyon tehetséges fiatal énekes-színésznőt, Gaál Zsófit, aki már nem ismeretlen a mohácsi és a pécsi közönség számára és aki megtisztelt azzal, hogy duettet énekelt velem – írta bejegyzésében a Bon Bon együttes frontembere. 

A művész azt is elárulta, hogy melyik dalból készült a klip és mire számíthat a közönség:

– A “Szeretni nem bonyolult” c. dalunkból, számunkra nagyon fontos emberek főszereplésével és egy rendkívül profi stáb vezényletével varázslatos klipet forgattunk a Festetics-kastély falain belül, melyet egy hónap múlva megosztunk veletek. Addig is fogadjátok szeretettel eme családias hangulatú forgatáson készült fotókat – fogalmazott. 

Két Nógrád megyei iskolába is ellátogatott a héten Oláh Gergő

A népszerű énekes nem csak zenei karrierjében, hanem a hátrányos fiatalokat támogató mentori, motivációs tréneri pályafutásában is rendkívül sikeres. Oláh Gergő a pécsi Gandhi Gimnázium kötelékében végzett munkája keretében már számos tanintézménybe eljutott, hogy előadásaival az általános iskolák felső tagozatos diákjait a jobb életre, a tanulás, a fejlődés fontosságára nevelje. 

Jelenleg egy 10 állomásos motivációs turnén vesz részt, amelynek keretében kifejezetten a kisebb falvakat, községeket célozta meg. Gergő úgy tartja: „bárhonnan, bármilyen életkörülményből ki lehet törni” – s természetesen ezt szeretné a fiatalokban is erősíteni. Turnéja ötödik állomásaként a hét elején Karancsalján találkozhattak vele az iskolások, amiről természetesen a közösségi hálóra feltöltött közös fotó sem maradt el:

Csütörtökön újabb képet posztolt Facebook-oldalára az énekes, s kiderült, hogy a turné hetedik állomása szintén a megyehatárokon belül zajlott. Gergő a tari Kodály Zoltán Általános Iskola fiataljaival találkozott:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!