Showműsor

2022.10.27. 21:10

Miamiban járt Radics Gigi, elképesztő meghívásnak tett eleget

Havasi Balázs zongoraművész meghívásának tett eleget az elmúlt napokban Radics Gigi. Az énekesnő nem először utazott az Egyesült Államokba.

Nool

Miami Beach tengerpartján is járt amerikai koncertje előtt Radics Gigi

Forrás: Facebook/Radics Gigi

Miamiban adott koncertet az elmúlt napokban az endrefalvai származású énekesnő, Radics Gigi. A művésznőnek nem volt idegen a terep, hiszen többször járt már az Egyesült Államokban, ahol a legnagyobbakkal is volt már szerencséje együtt dolgozni. 

A Bors is beszámolt róla, hogy a tehetséges énekesnő 2012-es, bemutatkozó lemezének több dalát is Los Angelesben vették fel, valamint 2020 elején is járt kint – állítólag ugyancsak stúdiózás miatt –, így már-már hazajár Amerikába. 

Az elmúlt napokban Miamiban örülhetett Radics Giginek a közönség, ahol a Havasi Sypmhonic show vendégeként, a tehetséges zeneszerző és zongoraművész, Havasi Balázs meghívásának eleget téve lépett a színpadra.

Az énekesnőnek arra is jutott egy kis ideje, hogy Miami Beach csodálatos tengerpartját is megnézze, s erről egy fotót is megosztott közösségi oldalán:

 

Címkék#radics gigi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!