Áldás

2022.10.15. 11:05

Élő adásban jelentette be Pindroch Csaba, hogy megszületett a negyedik gyermeke

Pindroch Csaba a Duna élő műsorában, a Család-barátban árulta el, hogy megszületett negyedik gyermekük.

Nool

Május közepén jelentette be a népszerű színész-házaspár – Pindroch Csaba és Verebes Linda – hogy hamarosan kistestvér érkezik három gyermekük, Mira, Richárd és Patrik mellé. A színészpár az örömhírt a salgótarjáni József Attila Művelődési Központ színpadán jelentették be, erről a Nool számolt be legelsőként.

A Ripost cikke szerint pénteken délelőtt a Jászai Mari-díjas színművész pedig megosztotta az örömhírt is kisfiuk megszületéséről. Először a Család-barát nézőinek mesélt boldogságukról a négyszeres édesapa.

– Egy hete megszületett negyedik gyermekünk. Pár adás erejéig ezért egyedül láthatnak majd a nézők a Családi körben, de visszatér majd mellém a feleségem is, amint a baba megengedi – árulta el Pindroch Csaba.

A nézőknek egyelőre nem kell búcsút venniük a házaspártól, hiszen a vasárnap 18:45-től látható előre felvett Családi kör adásokban ebben a hónapban még mindkettőjükkel találkozhatnak, majd november 6-tól a színművész egyedül vezeti a műsort.

Pindroch Csaba a Család-barát adásába számára két kedves tárgyat is elhozott, hogy megmutassa a nézőknek, és mesélt A helység kalapácsa című tévéfilm forgatásáról is, amelyben Fejenagyot alakítja a színművész.

A Család-barát teljes adása újranézhető a műsor Médiaklikk-oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!