Szerelem

2022.09.29. 16:08

Szorcsik Viki és Csuti Bécsben romantikázott - itt a bizonyíték, hogy lebuktak

Kétség sem fér hozzá, hogy a salgótarjáni színésznő és Szabó András egy párt alkotnak.

Nool

Szorcsik Viki szinte felismerhetetlen a napokban közzétett, régi felvételen

Forrás: Facebook | Szorcsik Viktoria Hivatalos Oldala

Az elmúlt hetekben egyre több pletyka keringett arról, hogy Csuti és Gina párkapcsolata egy szőke szépség miatt ért véget. A üzletember a nyári időszakban a TV2 Farm VIP kaland-reality forgatásain vett részt, akárcsak Szorcsik Viktória, akit a tévénézők leginkább a Jóban Rosszban sorozat Bóta Judit főnővéreként ismerhetnek - írja a Bors

Egy ismerősük szerint Csuti és Viki gyorsan megtalálták a közös hangot és a forgatások során egyre szorosabb lett az egymáshoz fűződő viszonyuk. Már csak azért is, mert sajnálatos módon mindkettejüket fájdalmas veszteség érte ebben az évben: Csuti a nagymamáját,  Viki pedig imádott bátyját vesztette el. A mély beszélgetések során úgy tűnik, lángra gyúlt köztük a szerelem, amit egyre kevésbé titkolnak.

 

A kétgyermekes édesapa az Instagram-oldalán Bécsből jelentkezett be, s a videón a napszemüvegében jól látszik, hogy a készítése közben egy nő tartja a telefonját. A szemfülesek kiszúrhatták, hogy egy szőke hölgyről van szó, akinek az arca bár nem látszik tökéletesen, a frizurája és a testalkata tökéletesen megegyezik Vikiével. Ez ebben a formában csak erős gyanú lehetne, viszont Viki szintén Bécsben készített magáról egy fotót, éppen annál a szökőkútnál, ahol Csuti áll a videó készültekor. 

Forrás: Bors

Időközben felkötötte a haját, de a felsője megegyezik a Csuti szemüvegében tükröződő hölgyével.Az üzletember úgy gondolta, nem hagyhatja ki, hogy Bécsben elfogyasszon egy bécsi szeletet. A bejegyzés leírásában az erről készült fotón kitér arra is, hogy nem egyedül vacsorázik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!