Bomba forma

2022.09.13. 20:57

Még a legfényesebb csillagot is túlragyogta Radics Gigi a legutóbbi koncertjén (videó)

Az endrefalvai származású énekeső a hétvégi koncertjén is beragyogta a színpadot.

Nool

Az énekesnő akár modell is lehetne

Forrás: Instagram | Radics Gigi

Az énekesnőt egy TikTok videóban szúrta ki a Bors, ahol nem csak csodálatos hangjával, hanem bombázó külsejével is meghódította a közönséget.

Radics Gigi óriási változáson ment keresztül az elmúlt hónapokban. Közel 30 kilótól szabadult meg, ez pedig csakis az ő érdeme, ugyanis az énekesnő semmiféle táplálékkiegészítőt, gyógyszert nem használt, így szerezte vissza szülés előtti bomba alakját.

– 28 kilótól szabadultam meg, és nagyon büszke vagyok arra, hogy ezt önszántamból, önerőből értem el. Semmiféle segítséget, táplálékkiegészítőt vagy gyógyszert sem használtam, tudatos étkezéssel, rengeteg folyadékkal a gyerek melletti teendőkkel, mintegy fél év alatt adtam le ezt a súlyfelesleget. A jelenlegi formámat próbálom meg is tartani, hajnalban, csendben edzek egyet, aztán indulhat a nap. Rengeteg energiám van, pedig nem mindig alszik jól Bella, főleg, ha fronthatások vannak. Én is elfáradok természetesen, sokszor éjszaka az első ébredésére érek haza a koncertekről, és akkor nincs alvás egy ideig, de én ezt így szeretem, nekem ez a természetes bioritmus, ő pedig az én életem értelme – mondta korábban az énekesnő a Borsnak.

Nos, az eredmény magáért beszél, Gigi úgy ragyog, mint egy szupermodell a kifutón. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!