Motivációs előadások

2022.04.24. 09:28

Szívén viseli a nehéz körülmények között élő gyerekek sorsát Oláh Gergő

Nehéz sorsú, halmozottan hátrányos helyzetű gyerekeknek segít motivációs előadásaival Nógrádban és Baranyában a karancslapujtői származású énekes.

Nool

Forrás: Oláh Gergő Facebook-oldala

A karancslapujtői származású énekes, Oláh Gergő tavaly december óta a pécsi Gandhi Gimnázium csapatát erősíti. Mentorként, motivációs trénerként igyekszik az általános iskolák felső tagozatos diákjait a jobb életre, a tanulás, a fejlődés fontosságára nevelni. Gergő számára nagyon kedves feladat, hogy motivációs előadásai révén segíthet a fiataloknak.

Az elmúlt napokban Gergő Karancslapujtőn, Bátonyterenyén és Lucfalván is járt, az előadások végén pedig nem maradt el a gyerekkel közös csoportkép sem, amit Facebook-oldalán is megosztott követőivel. Bejegyzéséhez csak annyit fűzött:

Amivel a legtöbb időt töltöd, azzá, olyanná válsz!

Folyamatosan dolgozik, rendkívüli módon élvezi az énekespályája melletti másik hivatását is. A héten a Baranya megyei Kétújfalun is járt, ahol Kunhegyesi Ferenc festőművész, grafikussal közösen tartottak előadást a gyerekeknek. 

A mentori pályájához kötődő érzéseiről élő videóban mesélt Facebook-oldalán rajongóinak. Mint fogalmazott, nagy örömet jelentenek számára a diákoktól érkező visszajelzések. A jövőre vonatkozó célja pedig az, hogy a halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek szüleit is elérje, s megértesse velük, hogy a gyermekük életének alakulása nagyban rajtuk múlik.

A videó, az alábbi hivatkozásra kattintva visszanézhető:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!