Legenda

2022.01.21. 13:44

Nem pereskedik Csonka Picivel a Mónika Show bátonyi sztárja

„Tönkrement az életem a Mónika Show miatt. Gyakorlatilag bujkálnom kell Nógrád megyében, mert mindenhol felismernek és zaklatnak” – mondta el a Ripostnak Botos Ágnes a minap. A bátonyterenyei nő legendás tévés szereplése a mai napig fel-felbukkan a közösségi médiában, nemrég még Csonka András színész-énekes is poénkodott rajta.

Nool

Forrás: Youtube

„Hiába festettem szőkére a hajam, az sem segített. Idegenek szólítanak le és csengetnek be hozzám és ez teljesen kikészít. Pszicho vagyok na...!” – nyilatkozta a nő a Ripostnak. A bulvárlap megtudta: Ágnes négy éve él kiegyensúlyozott párkapcsolatban és már csak arra vágyik, hogy végre munkát találjon. Ugyanakkor nem csak a munkát látja megfelelő pénzkereseti forrásnak. Azt tervezi, hogy a bírósághoz fordul, mert szerinte sokan nyerészkednek azon, hogy őt ismertté tette az a bizonyos Mónika Show.

A legendás videó itt nézhető meg!

„Elegem van abból, hogy rajtam gazadagodnak meg emberek! Állítólag van olyan vállalkozó, akik csokit árul a nevemmel, pedig én erre nem adtam engedélyt. Nem beszélve arról a sok videóról, amiben felhasználják az arcomat, vagy a hangomat és ezzel szereznek lájkokat és követőket. Ott van Csonka András is, aki egy csomó videójában rajtam poénkodik! Őt nem perelem be, mert amúgy kedvelem, de miért kell ezt csinálnia?!” – fakadt ki a lapnak a nő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!