Baki

2021.12.13. 19:15

Gáspár Laci gyöngyhajú helyett „zöldhajú lányt” énekelt a tehetségkutatóban

Rengetegen támadják a balassagyarmati származású énekest, aki élő adásban tévesztette el az Omega zenekar egyik legnagyobb slágerének szövegét.

NOOL

Forrás: NMH

Fotó: H. M.

A közelmúltban érkezett a szomorú hír: 78 éves korában elhunyt az Omega zenekar frontembere. Kóbor Jánosról az egyik kereskedelmi csatorna tehetségkutatójában is megemlékeztek szombat este. Az élő showműsorban Gáspár Lacit érte az a megtiszteltetés, hogy elénekelhetett egy részletet az Omega egyik legnagyobb slágeréből, Gyöngyhajú lány című dalból. 

A balassagyarmati származású énekes csak elsőre találta el a szöveget, másodszorra már azt énekelte, hogy „jött egy Zöldhajú lány”. Gáspár Lacit közösségi médiában rengetegen támadták, hivatalos Instagram oldalán a kommentelők ostoba, buta embernek nevezik, de többen kegyeletsértéssel is vádolják. Az énekes hétfőn egy bibliai idézettel reagált a sértő megjegyzésekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!