Ez egyre kínosabb

2021.12.15. 18:09

Bocsánatkérést követelnek az Omega-rajongók Gáspár Lacitól

Még mindig nem csitulnak a kedélyek Gáspár Laci körül, aki múlt szombaton hozta magát kínos helyzetbe.

Nool

Forrás: H.M., NMH

Mint azt korábban megírtuk, szombaton este az X-faktor élő műsorában hatalmasat hibázott az énekes-mentor. Kóbor Jánosra emlékeztek a műsor elején, és Gáspár a Gyöngyhajú lány helyett egyszer „zöldhajú lányt” énekelt. 

@mark.hoover

tíz perc múlva a műsorvezető szerint ez tökéletes volt / nem a hiba, hanem a képmutatás a baj #gasparlaci #ződhajulany #omega #xfaktor #gyöngyhajulány #gyongyhajulany

♬ eredeti hang - mark.hoover

A baki után rengetegen támadták az énekest, aki egy bibliai idézetet osztott meg, ami a bukásról, majd az azt követő talpra állásról szól.

Rengetegen hiányolják a bocsánatkérést az elrontott éneklés miatt, és nem tarják tisztességesnek, hogy Laci korábban felháborodva küldött el hasonló bakik miatt tehetségkutatós versenyzőket. Mivel továbbra sem nyugodtak a kedélyek, az énekes egy videóval jelentkezett. Ebben az Apostol együttes A legtöbb ember ott hibázza el című számát énekli.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!