hal a tortán

2021.11.20. 10:59

Gáspár Bea kitálalt: kulisszatitkokba is beavatta a nézőket

Gáspár Beával a TV2 Séf csatornáján indult újra hosszú idő után a Hal a tortán. Az egyik legismertebb gasztroműsorban hétről-hétre bemutatják a sztárok, milyen körülmények között élnek, és azt is, hogyan boldogulnak vendéglátóként.

Nool

Forrás: GÁSPÁR BEA / HAL A TORTÁN

November 1-jétől visszatért a képernyőre a Hal a tortán, ezúttal a TV2 Séf csatornán. A műsorban minden hétköznap öt ismert ember mutatja meg a konyhai tudományát és a vendéglátói képességeit. A megújult Hal a tortán háziasszonya Gáspár Bea, aki korábban már számos alkalommal bizonyított versenyzőként gasztrorealitykben, és több szakácskönyve is megjelent. Bea azonban úgy gondolja, nem indul előnnyel a versenyben az, aki már korábban szerepelt hasonló jellegű műsorokban – írja a Metropol.

– Ebben a műsorban nem ez a fajta tévés tapasztalat számít, de még csak nem is az, mennyire tehetséges szakács valaki. Ez utóbbi persze sokat számít, de a legfontosabb, hogy miként teljesít valaki stresszhelyzetben, illetve milyen vendéglátó az illető. Az, hogy miként fogadja valaki a hozzá érkezőket, rengeteget elárul az illető jelleméről. Bizony, a műsorban is akad majd, aki a lelkét is kiteszi, hogy a többiek komfortosan érezzék magukat a vendégségben, és lesznek olyanok is, akik fittyet hánynak a hozzá érkezők igényeire – mondta el a Metropolnak Gáspár Bea.

A műsor tehát nemcsak udvarias nevetgélést, beszélgetést tartalmaz, hanem idővel bizony komoly konfliktusok alakulnak ki a vacsoraasztalnál.

– Nagyon érdekes helyzeteket produkált a műsor és a szereplők. Lesz olyan hét, amikor olyasvalakik ülnek egy asztalnál, akik régebben már többször találkoztak, nyaraltak együtt, és itt, a kamerák előtt keverednek konfliktusba valami régi ügy miatt. És persze a taktikázás sem elhanyagolható: eleinte a vendégek nagyon kedvesek, cukik egymással, aztán egy idő után előtérbe lép a taktika. Akadtak, akik összebeszéltek, hogy miként pontozzanak le másokat annak érdekében, hogy ők előnyhöz juthassanak. Egyszóval feszült, izgalmas, humoros és megható pillanatokból sem lesz hiány a megújult Hal a tortánban! – ígéri Bea.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!