botrány

2021.11.02. 18:52

Folytatódik a botrány: Ambrus Attila szerint fájt az igazság Győzikének

Folytatódik a botrány Ambrus Attila és Gáspár Győző között. A Viszkis kedden reggel a Mokkában reagált a történtekre.

Nool

Forrás: Hal a tortán

Mint arról korábban beszámoltunk Győzike kiosztotta a Viszkist a Hal a tortán forgatásán, miután Ambrus Attila megkérdezte tőle, mekkora gázsija volt a Romantic két énekesnőjének úgy, hogy szinte csak ők énekeltek a dalokban. A nógrádi showman erre úgy felkapta a vizet, hogy ordítva, káromkodva osztotta ki a Viszkist.

Kedden a Mokka vendége volt a témában Ambrus Attila, aki azt mondta a műsorvezetőknek, sajnálja, hogy a vita miatt elterelődött a figyelem a háziasszonyról.

– Megmondom őszintén, nem akartam én belemászni senkinek az aurájába. Nem azért mentünk oda, főleg, hogy nem rólunk szólt ez az este. Nyilván mindenkinek meg kell adni a lehetőséget, hogy érvényesüljön, Gréta szegény pedig teljesen háttérbe szorult. Én éreztem magam kellemetlenül, mert belementünk olyan vitákba, amikbe nem kellett volna – kezdte a Viszkis, majd azzal folytatta, hogy az lett volna az optimális, ha akkor hozakodik elő a kérdéssel, ha ő a vendégváró.

– Az a lényeg, hogy én viccnek szántam, és Győzike nagyon, nagyon megharagudott ezért az észrevételemért. Szokták mondani, hogy az embernek az igazság szokott fájni, így mondhatni, megtaláltam Győző Achilles-sarkát – reagált Ambrus Attila a történtekre.

További részleteket korábbi cikkünkben találtok:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!