kitört a botrány

2021.11.04. 07:39

„Ezen kéne elérzékenyülnöm?” – Puzsér Róbert is kiakadt Oláh Gergő törölt posztjára

Puzsér Róbert is hangot adott véleményének Oláh Gergő törölt halloweeni posztja kapcsán. Nem éppen finoman fejezte ki magát.

Nool

Forrás: NMH

Fotó: H. M.

Mint arról korábban beszámoltunk az énekes kellemetlen pillanatokat élt meg a hétvégén, amikor váratlanul több csapat fiatal is bekopogtatott hozzá halloween éjszakáján, megzavarva ezzel a beteg gyermekei, illetve az újszülött babája pihenését.

Az énekes és családja nem tartja az ünnepet, ezért nem is számított arra, hogy cukorkáért házaló fiatalok lepik el a környéket és hozzá is be fognak kopogtatni. Az eset annyira feldühítette, hogy közösségi oldalán is hangot adott a történteknek, majd a bejegyzést később törölte.

Erre reagált az egyik rádióműsorban Puzsér Róbert, akiből nem váltott ki empátiát az énekes posztja, és nem éppen finoman fejtette ki véleményét az adásban.

– Ezen kéne elérzékenyülnöm? Mi közünk hozzá? Érte őt valami bosszúság, becsöngettek hozzá. Miért kell ezzel minket traktálni? Ennyi frusztrációt nem bír elviselni, hogy ne posztolja ki? – vette fel a kérdéseket a kritikus, majd azt is hozzáfűzte, hogy szerinte ez nem hasznos tartalom a nyilvánosságnak, és azért törölte az énekes az első bejegyzését, mert nem éreztek vele együtt az emberek.

Oláh Gergő azóta a törölt posztját ért vádakra, egy újabb " target="_blank" rel="noopener noreferrer">Facebook bejegyzésben reagált, amelyet a kritikus üzenőfalára is kirakott, aki szerinte csak lájkokat akar gyűjteni a témával.

További részleteket olvashattok korábbi cikkünkben:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!