színpadi szerelem

2021.11.15. 15:22

A színpadon és a magánéletben is tökéletes párt alkot Pindroch Csaba és felesége

Havi két-három alkalommal tud randevúzni egymással Pindroch Csaba és felesége, Verebes Linda, akkor viszont kedvenc helyükön, a színpadon. A színészházaspár az M5 kulturális csatorna Librettó című műsorában vendégeskedett, ahol elárulták, hogy közös szakmájuk milyen hatással van a házasságukra.

Nool

Forrás: Médiaklikk

A nógrádi származású Pindroch Csaba és felesége, Verebes Linda nemcsak a családi életben, a hétköznapokon, hanem a színpadon is jól működnek együtt, már tíz éve szerepelnek együtt közös darabban. A házaspár saját pozitív tapasztalatai miatt sok művészpárt próbál rábeszélni arra, hogy dolgozzanak együtt, de azt mondják, ez jó néhány szakmabelinek komoly kihívást jelent, hiszen hamar dominanciaharccá fajulhat egy közös produkció – mesélték a Librettó című műsor vendégeiként.

„Amikor elkezdtük, féltem, hogy feszültséget okozhat, hogy túlzásba esem, mert én akkoriban többet voltam színpadon, mivel Linda kismama volt. Nem akartam őt lejátszani, aztán lehetséges, hogy ez inkább fordítva történt. A színész önző, de amikor ott van vele, akit szeret, akkor muszáj csapatjátékosként gondolkodnia. Ez sokaknak nem megy” – fogalmazott az M5 műsorában Pindroch Csaba, aki már több mint 20 éve szereti rajongással feleségét, és mint mondja, izgalmasan, de mégis nyugalomban, botrányoktól mentesen élnek gyermekeikkel.

„Egészen más energiákkal dolgozunk egy párként a színpadon, mint a hétköznapokban, házaspárként. Csaba férjként néha türelmetlenebb, színészként viszont megadja a megfelelő felkészülési időt nekem. Arra jöttünk rá, hogy egy közös darab terápia számunkra. A gyerekek mellett ez lett a mi saját, közös időnk és sikerünk” – tette hozzá Verebes Linda, aki eleinte szintén aggódott, miként hat majd a házasságukra, hogy együtt dolgoznak, de tíz év távlatából úgy látja, jó döntést hoztak, hogy belevágtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!