felháborító

2021.09.28. 13:54

Felháborodás tört ki a diósjenői hivatalban: megkérdőjelezték a főegerész munkáját

Nem csoda, hogy az egész polgármesteri hivatal azonnal dühbe gurult.

Nool

Forrás: NMH/Archív

Fotó: H. Cs.

Éppen, hogy visszatért jól megérdemelt pihenéséről a diósjenői polgármesteri hivatal főegerésze, máris megdöbbentő dologgal kellett szembenéznie főnöke íróasztalán, ahol egy olyan levélre lett figyelmes, amelyben megkérdőjelezték munkájához való szakértelmét és hozzáértését.

„Nálad is vannak egerek, rágcsálók? Így űzd ki őket villámgyorsan!” – állt a polgármesternek címzett levélben, amelyet valószínűleg egy rágcsálóirtó cég küldhetett.

Nem meglepő, hogy a sztármacska úgy érzi megalázták és semmibe vették munkáját, ugyanis legyen szó akár rágcsálóirtásról, akár örökbeadásról, Márton kiválóan végzi feladatait.

„Ilyen üzenetet küldeni egy olyan hivatalnak, ahol én vagyok a rágcsálóügyi főmunkatárs??? Nos, én kifejezetten a személyemet ért támadásként értékeltem ezt. Mindenki tudja, hogy Diósjenőn én látom el az egérügyi feladatokat. Méghozzá maximális szakértelemmel és persze kiváló eredménnyel. Mi az, hogy csak úgy tanácsokat adnak??? Nem hagyom, hogy kifúrjanak innen!” – olvasható Márton, a hivatali macska Facebook oldalán.

Úgy tűnik a főegerészt megviselték a történtek, de szerencsére főnöke, munkatársai és rajongói is kiálltak mellette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!