támadások

2021.08.26. 09:20

Puskás Peti megvédte ByeAlexet, akit ízekre szedtek rajongói a lemondott bánki koncertje miatt

Puskás Peti egy hosszú posztban védte meg kollégáját a támadásoktól.

Nool

Forrás: Puskás Peti Facebook

Az előzményeket már mindenki jól ismeri: szombaton mintegy kétezren várták hiába a Bánki-tónál a népszerű énekest, ByeAlex-et, aki szinte az utolsó pillanatban lemondta a koncertet. Az énekes közösségi oldalán számolt be arról, hogy a technikai feltételek nem voltak megfelelőek, ezért nem tudtak volna olyan minőségben játszani, amit maguktól elvárnak. Miután a rajongók nem érték be a bocsánatkéréssel és csúnyán nekimentek ByeAlexnek, később nála is elszakadt a cérna: egy hosszú posztban káromkodva osztotta ki a kommentelőket és a bánki szervezőket.

Hétfőn a szervezők azt írták oldalukon, hogy vállalják a felelősséget a történtek után, miközben a New Level Empire frontembere, Zola is megvédte a bánkiakat.

A médiában is nagy port kavaró ügynek, most Puskás Peti nyitott új fejezetet, aki a közösségi oldalon egy hosszú posztban védte meg kollégája becsületét.

,,Amikor elkezdtem zenekarozni, sokszor megdöbbentett milyen feltételek várnak egy-egy helyszínen és milyen szomorú, hogy nem ugyanazt az élményt kapják a nézők az egyik helyen mint a másikon, sokszor ugyanazért a pénzért” – kezdte az énekes.

,,Igen, sose leszünk egy amerikai piac, sose lesznek olyan körülményeink, de a nemtörődömség még a mai napig fájdalmasan hat. Amikor valami hiányzik, nem működik, nem értenek hozzá, nem is akarják megoldani, majd elhangzik a sajnos visszatérő mondat: ,,Ide ez is jó lesz” – fogalmazott Puskás Peti.

Hozzátette, hogy szerinte az nem tiszteletlenség a közönséggel szemben, ha valaki ki akarja hozni magából a maximumot.

,,ByeAlex a kollégám, barátom, mentortársam. Néha megdöbbenek a hisztijein, de ha zenéről volt szó, még sose akart a legjobbnál kevesebbet nyújtani.Tisztelet azoknak a szolgáltatóknak, akik mindent megtesznek a legjobb minőségért és bízzunk benne megtisztul azoktól egyszer, akik a fellépő mögé bújva lehaknizzák az eseményeket” – zárta sorait az énekes.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!