felháborító

2021.08.18. 19:44

Tilosban parkolás miatt „cigányoztak” Győzikével és Bea asszonnyal

Nemrég közterület-felügyelők támadtak Gáspár Győzőre. A nógrádi showman és felesége egy óbudai étterembe ment egy tortarendelés miatt, amikor tilosban parkoltak. A méltatlan bánásmód miatt a házaspár hihetetlenül felhábordott.

Nool

Forrás: tények

Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, néhány napja méltatlanul megalázták Gáspár Győzőt és feleségét, Bea asszonyt egy óbudai étterem előtt. A Nógrád megyei sztárszakács rossz helyen hajtott be az étterem utácájába, ahová egy tortarendelés miatt mentek, majd néhány percig a tilosban parkolt, ami miatt közterület-felügyelők üvöltözni és „cigányozni” kezdtek a házaspárral. Mindezt az étterem vendégei előtt.

Győzike Tények című műsornak nyilatkozott is az eset kapcsán:

- Elmentünk egy étterembe, málltunk, kivettünk egy tortát és bementünk. Mikor ki akartunk jönni, akkor elénk álltak, mint a bűnözők elé és nem engedtek tovább minket. Elkérték az iratokat meg minden, ami nem is gond. Vétkeztünk, rossz helyen álltunk meg, bevittük a tortát. Maximum kettő perc volt.

A showman hozzátette: itt kezdődtek a problémák, mert a közterület-felügyelő azt mondta társaiknak, hogy nyugtan büntessék meg őket, mert van pénzük.

Később a szóváltás alakult ki a celebek és az intézkedő között. Ekkor hangzott el az utóbbi szájából a rasszista jelző. Győzőék végül a sértegetés mellé egy 30.000 forintos csekket és hat büntetőpontot is kaptak.

Bea egyébként elismeri a szabálytalanságot, de a méltatlan bánásmódot kikéri magának. Az ügyvéd állítása szerint, ha Gáspárék vádjai igaznak bizonyulnak jelentős kártérítést is kaphatnak. Az Óbuda-Békásmegyer közterület felügyelet azonban már választ adott megkeresésükre:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!