lelépett

2021.08.24. 08:41

Nem járt rosszul Bánkon, a gázsi felével távozott a koncertet lefújó ByeAlex

Címkék#ByeAlex

Az énekes szó nélkül hagyta faképnél a közönségét, mégsem üres zsebbel távozott.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, ByeAlex szinte az utolsó pillanatban lemondta a bánki koncertet. Az énekes közösségi oldalán számolt be arról, hogy a technikai feltételek nem voltak megfelelőek, ezért nem tudtak volna olyan minőségben játszani, amit maguktól elvárnak. Miután a rajongók nem érték be a bocsánatkéréssel, egy hosszú posztban káromkodva osztotta ki a kommentelőket és a bánki szervezőket.

Hétfőn a szervezők azt írták oldalukon, hogy vállalják a felelősséget a történtek után, miközben a New Level Empire frontembere, Zola is megvédte a bánkiakat.

A Bors megszólította Bánk polgármesterét is, aki elmondta, hogy az énekes pénzzel távozott a településről. Torma Andrea a portálnak azt nyilatkozta, hogy eleget tettek a szerződésben foglaltaknak, és előlegként kifizették a gázsi felét.

– Nekünk nyilván vannak szerződéses kötelezettségeink, amelyeknek meg kell felelnünk. Számunkra fontos, hogy a településünk, Bánk hiteles maradjon és kiszámítható partneri viszonyban legyünk minden előadóval – tette hozzá a község első embere.

A portál próbálta elérni az énekest is, aki nem nyilatkozott nekik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!