lemondott koncert

2021.08.26. 18:43

Milliókat fizethetnek a bánki szervezők, ByeAlex igényt tart a teljes gázsira

ByeAlex menedzsere mindent megtesz azért, hogy a község a teljes gázsit kifizesse nekik.

Nool

Szinte nincs olyan, aki ne ismerné az előzményeket: szombaton mintegy kétezren várták hiába a Bánki-tónál a népszerű énekest, ByeAlex-et, aki szinte az utolsó pillanatban lemondta a koncertet. Emiatt rajongói csúnyán nekimentek, majd később sem érték be a bocsánatkéréssel, később nála is elszakadt a cérna: egy hosszú posztban káromkodva osztotta ki a kommentelőket és a bánki szervezőket.

Hétfőn a szervezők azt írták oldalukon, hogy vállalják a felelősséget a történtek után, miközben a New Level Empire frontembere, Zola is megvédte a bánkiakat. Ezzel szemben ByeAlex becsületét Puskás Peti védte meg, szerinte ugyanis nem tiszteletlenség a közönséggel szemben, ha valaki ki akarja hozni magából a maximumot.

ByeAlex azonban nem járt rosszul az esettel, hiszen kifizették a fellépési díjának a felét. Azonban úgy tűnik neki ez sem elég, hiába jelentette ki a Fókusznak adott riportjában, hogy őt nem érdekli a pénz.

Mint azt a Bors megírta, menedzserével azon dolgoznak, hogy a teljes összeget átutalják nekik. Azt egyelőre nem tudni, hogy mekkora összeg állhat a szerződésben. Információk szerint egy felkapott együttes akár 1-2 millió forintot is elkérhet egy hasonló koncertért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!