szomorú szamuráj

2021.08.23. 14:38

Kozsó hangfürdőzött egyet Garábon: zokogásban tört ki a spirituális élménytől

A szomorú szamuráj Garábon próbálta ki a hangfürdőzést, ami kétség kívül meghatározó élményt jelentett számára.

Nool

Forrás: Bors

Ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, Kozsó néhány napja látogatott el a gyönyörű nógrádi zsákfaluba, Garábra. A zenészt azonban nem csak a környezet nyűzögzte le, egy különleges és meghatározó élményben is része volt a buddhista egyházban.

A Szomorú szamuráj azért látogatott el a Nógrád megyei faluba, hogy ott átessen egy spirituális utazáson és megvizsgálja a körülötte lévő energiákat. Ehhez természetesen a kipróbálta a hangfürdőzést is, ugyanis Garábon található a világon a legnagyobb tibeti hangtál, a Samsara.

- Igazából az egy dimenziónak a másik oldala, lehet, hogy a tenger meg az óceán másik oldalán átengedték egy felhőn és megcsinálták ugyanezt. Nekem ez fontos volt és végre megtaláltam, mióta felfogom, hogy ezer év után állt egy ilyen faluban, és él és létezik – nyilatkozta az egyik kereskedelmi csatorna műsorában.

Kozsó már a terápia előtt is nagyon izgatott volt, de hangtálban feküdve került közelebb önmagához. Az énekest annyira megérintette a folyamat, hogy zokogásban tört ki, viszont teljesen pozitív élményként élte meg a hangtálban töltött perceket. A kúra végén egy tisztító kezelést is kapott, hogy letisztuljanak a gondolatai.

Az énekes a Grabensiaban emlékezett vissza arra, hogy hét évvel ezelőtt közel járt a halálhoz. Agyműtétje óta szinte teljesen újra kellett tanulnia beszélni.

- Valamiért kaptam esélyt, hogy élek. Megnéztem az eddigi életemet, hét olyan szituáció volt, amikor már nem kéne ...mások már nem tudtak volna élni és létezni. Én viszont kaptam esélyt, úgyhogy valamit biztos nagyon jól megcsináltam és nagyot jót adtam az embereknek, akik tiszták és igazi jó pozitiv emberek – mondta el a zenész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!