verseny

2021.07.27. 19:45

Gáspár Zsolti elvitte a show-t: röhögött a Szerencsekerék egész stúdiója

Zsolti a múlt héten mérettette meg magát a Kasza Tibi vezette vetélkedőben. Bár a felesége előre felkészítette így is nehézséget okozott neki az ábécé.

Nool

Forrás: TV2

Gáspár Zsolti is versenybe szállt a TV2 által visszahozott és átalakított szórakoztató vetélkedő, a Szerencsekerék múlt heti adásában. Gyorsan kiderült azonban, hogy a nógrádi showman hadilábon áll a nyelvtannal. Annak ellenére, hogy nem felkészületlenül ment el a játékra, – hiszen a felesége súgókártyákat is készített neki, – az ábécé különösen megizzasztotta.

Az első igazi feladványnál először egy határozott „ahát” mondott, mint aki nyomon van, de közben egyetlen betű sem látszódott – valószínűleg azt hitte, hogy Kasza Tibi „jöhet a tipp!” felszólítása már a megfejtésre vonatkozik. Gáspár Zsoltnak eztán segítettek, jelezték neki, hogy mássalhangzót kellene mondania, erre viszont azt rikkantotta, hogy „Elemér.”

Zsolti megszólalásán nagyot derültek a jelenlévők. Nézd meg te is!

– Én feltétlenül nem nyerni mentem oda, hanem nevettetni. Régen is kedveltem ezt a műsort, szerettem volna megmutatni, lehet ezt viccesen is csinálni, tudok mosolyt csalni az arcokra. Nem tudom, honnan jönnek az arany beköpéseim, de mindig van egy-kettő, néha magam is rácsodálkozom – mondta el Zsolti a Borsnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!