segítség

2021.04.07. 12:39

Közös videósorozatot indított Gáspár Evelin és Lakatos Levente: tabu témákat boncolgatnak

Új területen próbálja ki magát Gáspár Evelin. Nemrég ugyanis videósorozatot indítottak Lakatos Leventével, amelyben különféle témákat elemezve próbálnak segíteni az embereknek.

Nagy Orsolya

Forrás: Beküldött

Vlogot indított Gáspár Evelin és Lakatos Levente író a közelmúltban hazánk legnagyobb közösségi videómegosztó oldalán. A kisfilmekben nézők, olvasók és követők kérdéseire válaszolnak, megosztva saját tapasztalataikat.

Gáspár Evelin lapunknak elmondta, hogy Leventét gyermekkora óta ismeri, korábban vendégeskedett már nála az instagram videósorozatában is.

– Körülbelül két hónappal ezelőtt keresett fel azzal az ötlettel, hogy mi lenne, ha készítenénk egy videósorozatot, amelyben komolyabb, sőt tabu témákat is górcső alá vennénk. Örömmel fogadtam a felkérést, hiszen korábban már gondolkoztam hasonló jellegű projekten, de egyedül nem mertem belevágni – közölte Evelin.

Hozzátette: az első adás már megjelent, jól sikerült, sok pozitív visszajelzés érkezett, valamint a nézettsége is jól alakult.

Az első videóban két kérdésre válaszoltak. Arra keresték a választ, hogy mit tegyen valaki, ha ismert emberbe szeret bele, valamint egy komolyabb téma is felmerült, mégpedig a családon belüli bántalmazás.

– Abszolút pozitívan csapódott le a videó és azt tapasztaltam, hogy az emberek egyre őszintébben mernek beszélni az érzelmeikről. Ráadásul, amely picit meglepő, nagyon sok fiútól kaptunk kérdéseket. A legtöbben egyébként tizenévesek, de a húsz év körüliek is írnak. Azt látom, hogy a fiatalok egyre jobban mernek segítséget kérni és nagyon jól esik, hogy bizalmat szavaznak nekünk – mesélte Győzike lánya, akivel, mint a legtöbb fiatallal, több hasonló dolog történt már.

Mint mondta, szeretnének értéket adni az embereknek, ugyanakkor a videósorozat nagyon jó önismereti tréning is. A jövőben megjelenő további hét videóban egyébként mindig két-három témát boncolgatnak majd. Azt, hogy utána lesz-e folytatás, egyelőre nem tudni, de Evelin és Levente bízik a közös munkában és a sikerben.

Evelin végül arra is kitért, hogy a koronavírus miatt jelenleg szünetel a cukrász iskolában elkezdett tanulmánya. A gasztronómiával kapcsolatban is vannak tervei a jövőben, de még nem tudja pontosan, hogy hogyan kivitelezze az elképzeléseit.

Lakatos Levente közösségi oldalán úgy fogalmazott, hogy a videókban főleg lelki természetű problémákra igyekeznek baráti tanácsokkal szolgálni.

– Azért indítottam Evelinnel a sorozatot, mert régóta ismerjük egymást, és azt tapasztaltam, hogy nagyon nehezen tud kibújni a „Győzike lánya” és a „harsány celeb” skatulyákból, pedig ő sokkal több ezeknél. Ebben a sorozatban végre megmutatja az érett oldalát. Az Evi és Levi helyenként ugyan szórakoztató, mégis komoly gondolatokat felszínre hozó, őszinte sorozat – osztotta meg Levente, aki azt is elárulta, hogy heti rendszerességgel jelenik majd meg videó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!