friss anyuka

2021.02.11. 14:42

Radics Gigi sem úszta meg: szülés utáni depresszió kínozta

A gyönyörű énekesnő komoly problémájáról rántotta le a leplet.

Nool

Forrás: YouTube

Mint arról korábban is beszámoltunk október elején született meg a Nógrád megyei származású énekesnő, Radics Gigi és szobrászművész kedvese első kislánya, Bella Szófia. Bár a szülőszobán nem minden úgy alakult ahogyan azt előre megtervezték. Habár azóta is elképesztő boldogságban élnek, a sztár most bevallotta, hogy megváltoztatta az anyaság. Sok fiatal anyához hasonlóan ő is megszenvedett a szülés utáni depresszióval.

- Megerősödtem, több önbizalmam lett anyaként, viszont valószínűleg nem került el a terhesség utáni depresszió. Nem éreztem túl erősen, de ez a kettős érzés, a szeretet és az aggódás lehetett az, ami zajlott bennem, de ezen már szerencsére túl vagyok – olvasható a borsonline-on.

Mára azonban mér újra nagyon kiegyensúlyozott és boldog. A fiatal édesanya legújabb dalát is gyermeke ihlette.

- Az Egy vagy velem című dal a kislányunkról szól, a rövidesen megjelenő klipje pedig, amelyet a világhírű Attraction Performances Produkció készített hozzá, a szerelmünk történetét meséli el Áronnal – tette hozzá az énekesnő.

Ahogyan azt korábban is megírtuk a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. jövőre is a nézőkkel közösen keresi Magyarország slágerét, amelyet 2021-ben egy ország dúdol majd. Ezzel a nótával Radics Gigi bejutott A Dal című versenyre is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!