kistestvér

2021.02.25. 13:30

Radics Gigi elárulta: ekkor szeretnének kistestvért Bellának

Az énekesnő a Life TV reggeli műsorában beszélt arról, hogy mikor terveznek kistestvért a most öthónapos Bellának.

Nool

Mint arról korábban is beszámoltunk október elején született meg a Nógrád megyei származású énekesnő, Radics Gigi és szobrászművész kedvese első kislánya, Bella Szófia. Akkor ugyan szülőszobán nem minden úgy alakult ahogyan azt előre megtervezték, szerencsére a végén minden jól alakult. A gyönyörű kislány azóta már öt hónapos.

Felmerült azonban a kérdés, hogy a gyönyörű énekesnő és párja Mikus Áron mikorra tervezik, hogy kistestvérrel ajándékozzák meg Bellát. Gigi a Life TV reggeli műsorában tiszta vizet öntött a pohárba:

- Most biztos, hogy nem lesz még egy. Nem a szülés a legnehezebb része a dolognak, ezt most már tudom. De hogyha majd arra vetemednék, hogy netalán tán még egy gyermeket szeretnék, az nem most lesz, hanem majd egy jó pár év elteltével – mondta el Gigi.

A babát nemrég az énekesnő legújabb videóklipjében láthattuk. Az Egy vagy velem című dalához készült videoklipjében kislánya is szerepet kapott. Bella Szófia mellett a világhírű Attraction Performances Produkció is fontos részt vállalt a felvételen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!