őszinteség

2021.02.09. 17:05

Gáspár Evelin megdöbbentő vallomása: „Apu azt akarta, hogy az esküvőig szűz maradjak”

Gáspár Evelin az Instagram-on, egy élő beszélgetős műsorban vallott magánéletéről.

Nool

Gáspár Győző nagyobbik lánya besokallt és egy kommentben osztotta meg véleményét apjáról és annak munkájáról.

Forrás: NMH

Fotó: Ladóczki Balázs

Az Este nyolckor Lakatos Leventével című Instagram élő beszélgetős műsor negyedik adásának vendége volt a Nógrád megyei származású sztár, Gáspár Evelin.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Az adás során a fiatal celeb magánéletéről is meglepő nyitottsággal beszélt, köztük korábbi kapcsolatairól is meglepő részleteket osztott meg a nézőkkel.

- Addig három hosszú kapcsolatom volt, kétszer két éves meg most zártam le egy egyéves kapcsolatot. Mind a háromnak megvolt a maga szépsége és tanulási folyamata is (...) és most már felnőtt fejjel úgy gondolok a kapcsolataimra, hogy mindegyikben tanultam. Kellett az nekem, hogy elérjek az adott helyzetemhez, ami most van – mondta el Evelin, majd azt is hozzátette, hogy több egyéjszakás kalandja is volt.

A nógrádi közszereplő azt is megosztotta a műsorban, hogy szülei nem voltak boldogak, amikor kiderült, hogy idősebb gyermekük Amerikában „nagylány lett”. Evelin elmondta, hogy édesapja, Győzike szinte lelki beteg lett, amiért nem sikerült tartani a roma tradíciókat.

Ahogyan azt korábban is megírtuk újabb sorozat indul a Gáspár család életéről. Győzike elmondta, nem is őt, hanem Bea asszonyt kereste meg a csatorna az ötlettel, hogy szerepeljenek újra realityben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!