széttört álmok

2021.02.16. 15:11

Gáspár Evelin feladta politikai pályafutását, erre vágyik helyette

Győzike nagyobbik lánya már nem a politikai pályán képzeli el magát. Evelin hétfőn a TV2 Mokka című reggeli műsorában többek között arról is mesélt miért adta fel az álmait.

Nool

Forrás: TV2 Mokka

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Gáspár Evelin nagy álma volt, hogy politikus legyen, azonban édesapja miatt többszöri próbálkozása ellenére sem talált polgári foglalkozást. Végül úgy döntött gasztronómiai vizekre evez, de a médiában is szívesen szerepel, influenszerkedik.

– Az utóbbi időbe képbe kerültem a lehetőségeimmel és tudom azt, hogy miben vagyok jó. Elengedtem olyan dolgokat amit eddig görcsösen erőltettem – mondta, Evelin aki hozzátette: mostanában sok pozitív visszajelzést kap az élettől.

Arra a kérdésre, hogy miben érzi magát jónak, a Mokka riportereinek azt választ adta, hogy szerinte az emberek szórakoztatásában kimagasló, így nem véletlen, hogy a médiában képzeli el a jövőjét.

– Száz százalék már, hogy a médiát választottam, mint opciót – jelentette ki Evelin. Hozzátette: reméli lesz majd alkalma bizonyítani és hosszú távon profitálni a lehetőségekből a jövőben.

Evelin azt is elárulta a Mokka műsorvezetőinek, hogy egy év múlva veheti át a cukrász bizonyítványát és a szakmájában is szeretne sikeres és hiteles lenni, ezért mindent megtesz, folyamatosan fejlődik és tanul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!