Jókívánságok

2021.01.01. 09:00

Szívmelengető üzenetek: ezt kívánják olvasóinknak a Nógrád megyei hírességek 2021-re

Az új év első napjai mindig a nagy fogadkozások és jókívánságok időszaka. Megyénk színészeit, előadóit és közéleti személyiségeit kérdeztük mit kívánnak a következő évre. Vannak akik határozott célokkal indulnak, még mások leginkább nyugalmat szeretnének 2021-re. Az biztos, hogy jókívánságiságaik közül nem hiányozhat a békesség, a nyugalom és a pozitivitás.

Korim Brigitta

Mikecz Estilla

A salgótarjáni származású tehetséges színművésznő, Mikecz Estilla irodalom iránti rajongása újévi jókívánságában is megjelenik, így kíván csodákkal teli 2021-et minden olvasónak:

- Kedves Nógrád megyeiek! Szívből kívánok egészséget, kitartást, erőt, békét, reményt és sok-sok szeretetben gazdag pillanatot mindenkinek! Legyen csodákkal teli az új esztendő, vigyázzunk egymásra! Babits Mihály gondolatait idézve: „Tudod, hogy érted történnek mindenek – mit búsúlsz? [...] Ó hidd el nékem, benned a Cél és nálad a Kulcs. Madárka tolla se hull ki, – ég se zeng, -föld se remeg, hogy az Isten rád ne gondolna.” – osztotta meg portálunkkal.

Ahogyan arról korábban is írtunk a színésznő a mai napig szívesen jön haza szerepelni, annál is inkább, mert mind színészkollégáival, mind a produkciókban közreműködő úgymond háttérstáb tagjaival egyaránt baráti viszonyt ápol.

Az eltört korsó címû vígjátékának próbáján a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színházban 2018. június 11-én.
Fotó: MTI

Al Ghaoui Hesna

A Nógrád megyei származású külpolitikai újságíró a jókívánságok mellett arra is felhívta a figyelmet, hogy az elmúlt év tapasztalatait próbáljuk meg végignézni, megvizsgálni, hogy mik voltak azok a helyzetek, amikben helyt tudtunk állni és ebből építkezni tudtunk. A megyeszékhely díszpolgára a 2021-es évi terveibe is beavatott minket.

- Sok tervem van a jövő évre. A szakmai tervek közül talán a legfontosabb, hogy a félelemkutatás után az új területet, az érzelmi alkalmazkodóképességünket, lelki ellenállóképességünket vizsgáljam tovább, hogy egy nehézségből hogyan lehet építkezni, talpra állni, növekedni vagy akár gazdagodni is. Ez sajnos nagyon egybecseng azzal, amivel az elmúlt egy évben kollektívan megéltünk nem csak Salgótarjánban, Magyarországon, hanem az egész világon. Úgyhogy az én jókívánságom az erről szólna. Próbáljuk meg az elmúlt hónapok nehézségeit egyfajta alapanyaggá gyúrni, végignézni, megvizsgálni, hogy mi voltak azok a helyzetek, amikben akár számunkra egész váratlan módon helyt tudtunk állni, alkalmazkodni tudtunk – mondta Al Ghaoui Hesna.

Hozzátette: most már olyan új lehetőségeket meg tudtunk látni a nehézségekben, melyekre talán nem is gondoltunk korábban. A veszteségek mellett fordítsunk energiát, figyelmet arra is, amiben jól sikerült alkalmazkodnunk ehhez a rendkívüli helyzethez. Használjuk fel ezeket az érzéseket, tapasztalatokat, akár a kisebb sikereket is arra, hogy elhiggyük képesek lehetünk a változásban is helyt állni és elébe menni a kihívásoknak, akkor is ha most egy olyan új helyzet adódott sokunk életében, ami alaposan felforgatta az életünket.

Al Ghaoui Hesna így ünnepelte a karácsonyt, családja körében:

" data-width="500" data-show-text="true">

">Boldogat, színeset, szeretőset, elfogadót, kapcsolódósat, meghittet, egészségeset kívánok – Karácsonyból, Új Évből, sőt, a hétköznapokból is! ❤

 

Uj Viktor – Newik

Megyénk egyik legismertebb DJ-je videóüzenetben küldte el köszöntő gondolatait és jókívánságait olvasóinknak. Newik bízik benne, hogy az új esztendő sokkal másabb és jobb lesz, hiszen ebben az évben sok nehézségen kellett átmennünk. Sokakhoz hasonlóan neki is új állás után kellett néznie, viszont továbbra is megpróbál pozitívan állni a kihívások elé. Nézd meg a lemezlovas üzentét olvasóinkhoz!

Gáspár Győző

A salgótarjáni showman, Gáspár Győző jókívánságaival egész Nógrád megyéhez szól, szabadságot és Isten áldását kérve a következő évre.

- Azt kívánom egész Nógrád megyének, ahol most már 47 éve élek, hogy a következő év teljen békességben és boldogságban. Azt, hogy minél hamarabb elűzzük a koronavírust és mindenki szabadon tudjon élni és ne korlátokhoz legyünk kötve. Ne az legyen, hogy mehetünk vagy nem mehetünk, mert veszélyben vagyunk. 2021-re mindenkinek szabadságot kérek és Isten áldását – mondta el Győzike portálunknak.

Gáspár Győző pár hónapja a feleségével pózolt közösségi oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!