születésnapi köszöntés

2021.01.26. 17:18

Megható köszöntés: gyermekkori képpel ünnepelte testvérét Radics Gigi

Radics Gigi a közösségi oldalán köszöntötte fel öccsét egy régi fotóval. A ritkán látott Tomi 22 éves lett.

K. B.

Forrás: YouTube

A salgótarjáni származású énekesnő Instagram-oldalán köszöntötte öccsét, aki a napokban lett 22 éves. Ennek alkalmából Radics Gigi egy régi felvételt osztott meg rajongóival, melyen Tomival ölelkeznek.

- Hihetetlen,hogy ma már a 22. születésnapodat ünnepeljük. Elképesztő,hogy repül az idő. Nemrég még játszottunk, vagy éppen martuk egymást a kis falunkban, Endrefalván. Mostanra viszont felnőtt férfi vált belőled, belőlem édesanya, és ezáltal nagybácsivá is váltál! Hihetetlen. De nekem mindig a kisöcsém maradsz akkor is. Szeretlek kis majom! Boldogságos születésnapot kívánok neked, még nagyon sokáig – írta a bejegyzéshez az énekesnő.

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mint ahogyan arról korábban is írtunk néhány hete rejtélyes, török hackerek törték fel Radics Gigi egyik közösségi oldalát, így több év munkáját és rajongótáborát elvesztette. Az énekesnő és menedzsere, Riba Zoltán mindent megtesznek, hogy visszakapják az ellopott fiókot, ugyanakkor felkészültek arra is, hogy nem tudják majd visszaszerezni azt, ezért elindították az új hivatalos oldalt, gigiradicsofficial néven. Gigi erről az új profiljáról köszöntötte most testvérét is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!