hackerek

2021.01.15. 14:41

Kiderült ki lopta el Radics Gigi Instagram oldalát, most talán van remény a visszaszerzésére

Néhány hete rejtélyes hackerek törték fel a Nógrád megyei énekesnő, Radics Gigi egyik közösségi oldalát, így több év munkáját és rajongótáborát elvesztette.

Nool

Ahogyan azt mi is megírtuk nem kezdődött jól a 2021-es év a Nógrád megyei származású énekesnőnek, akinek Instagram oldalát számítógépes bűnözők ellopták, ezáltal több év munkáját veszítette el. Ezt maga Radics Gigi osztotta meg Facebook-oldalán 2020 utolsó napján.

" data-width="500" data-show-text="true">

">Sziasztok! Sajnos a mai napon feltörték az Instagramomat! Bármilyen tartalom kikerül, azt nem én posztolom jelenleg. Igyekszünk mielőbb visszaszerezni! 🥺

 

Az énekesnőt nagyon rosszul érintette a veszteség, mivel a platformon már több százezres rajongótábort tudhatott magáénak, köztük sok világsztárt is. Az ellopott Instagram oldalon sok pótolhatatlan fotó is szerepelt, mint például a sztár utolsó képe, amin kislánya, Bella Szófia volt látható.

- Én jól vagyok, nincs semmi gond. Persze lelkileg megviselt, hogy ellopták a profilomat. Nagyon fontos volt nekem az az oldal, sok olyan fotó és kiírás volt ott, amelyek pótolhatatlanok, ráadásul az utolsó megosztott képem a kislányom, Bella volt, és az a sok kedves komment, üzenet mind eltűnt. Emellett olyan sztárok is követtek, mint Cardi B vagy Quincy Jones, ami emberileg és szakmailag is nagy siker volt az életemben – olvasható az origo.hu-n.

Gigi most jobb híján a Facebook-on tartja a kapcsolatot rajongóival, de mindent megtesz annak érdekében, hogy minél hamarabb visszakapja az fiókját, amit mint kiderült török hackerek vettek el tőle.

- Török hackerek állnak a történtek mögött. Eleinte csak írogattak, úgy adták elő, mintha az Instagram nevében üzennének, de másnap már nem tudtunk belépni a profilra. Sajnos hiába jeleztük az oldal üzemeltetőjének a problémát, nem tudnak vele mit kezdeni, sőt nincs is rendes ügyfélszolgálatuk, ahol tudnának segíteni. Persze mindent megteszünk, hogy visszakapjam a profilt, de lehet, hogy ez nem sikerül majd – mondta el az énekesnő.

Most azonban újra feltámadt a remény, mivel Gigi és menedzsere, Riba Zoltán találtak egy céget, ami kifejezetten ellopott közösségi-adatlapok visszaszerzésével foglalkozik.

Ugyanakkor felkészültek arra is, hogy nem tudják majd visszaszerezni a profilt, ezért elindították az új hivatalos oldalt, gigiradicsofficial néven. Az új Instagram-profil népszerűsítésében pedig több hazai sztár is Radics Gigi segítségére sietett.

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!