újévi fogadalom

2021.01.05. 15:39

Gáspár Laci teljesítette egyik újévi fogadalmát: plasztikai beavatkozáson esett át

Plasztikai sebész székéből jelentkezett be közösségi oldalán Gáspár Laci hétfő délután.

Nool

Forrás: NMH

Fotó: H. M.

- Megfogadtam, hogy ebben az évben mégjobban figyelni fogok magamra,vagyis az egészségemre,fittségemre és a kinézetemre is ésszerű keretek között! Egészséges táplálkozás, rendszeres edzés és egy kis dr. Krasznai – írta Instagram-bejegyzésében Gáspár Laci a minap.

A Nógrád megyei származású énekes nem húzta sokáig egyik fogadalmának teljesítését, ugyanis a posztjához egy videót is csatolt dr. Krasznai Zsolt, plasztikai sebész társaságában, akinek segítségével a szem alatti karikáktól próbál megszabadulni.

A zenész a sztárorvos segítségével elmagyarázta rajongóinak, hogy egy hialuronsav injekció segít a karikák kisimításában, ezáltal jobb és frissebb külsőt kölcsönözve az énekesnek.

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A bejegyzéshez rengeteg komment is érkezett, viszont nem mindenki értett egyet Gáspár Laci döntésével. „Nagyon jól nézel ki, sármos vagy semmiféle ránc meg karika nincs ott, ne tedd felejtsd el!”, „(...) Elfogadni magad az egészség!” – írták a követők a több száz gratuláció mellett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!