főzőműsor

2020.10.11. 17:19

Újabb gasztronómiai elismerésben részesült Gáspár Evelin

Gáspár Győző nagyobbik lánya, Evelin a napokban egy újabb gasztrorealityben csillogtatta meg főzőtudományát, ahol végül 18 ponttal ő lett a hét győztese.

K. K.

A salgótarjáni Gáspár Evelin, aki nemrég a MasterChef VIP nyertese lett, a múlt héten a Life Tv Vacsorakirály című műsorában mérte össze konyhai tudását Solti Ádámmal, Molnár Anikóval, Kovács Dórával és Császár Előddel.

Habár versenytársai a tradicionális vidéki konyha ízeit várták Evelintől, neki sikerült meglepnie a hírességeket különleges menüsorával.

Evelin, a kedvenc fitnesz ételével, ráksalátával indította a vacsorát, melyhez különleges titkos recept alapján készült házi szószt használt, majd főételként lazacot és libamájat tálalt paszternákpürével és blansírozott répavariációval. Ezután desszertként piros-gyümölcs öntettel szervírozott hamis sajttortát szolgált fel a vendégseregnek, akiknek utóbbival elvarázsolta az ízlelőbimbóit.

Evelin vacsorájára, Solti Ádám és Kovács Dóra négy pontot adott, míg Molnár Anikó és Császár Előd öt ponttal értékelte az egyedi menüsort, így a hét végén 18 ponttal a salgótarjáni lány vihette haza a Vacsorakirály címet.

A nyertes egyáltalán nem lepődött meg a győzelmen, hiszen saját teljesítményét is négy pontra értékelte. Mint elmondta, mindent megtett a győzelemért, hogy családtagjainak megmutassa, ő forgatja a legjobban a fakanalat a konyhában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!