Koncertsorozat

2020.02.12. 14:11

A Virtuózok lépnek fel a Budapest Music Centerben

A Virtuózok Kamaraegyüttes, Lugosi Dániel Ali klarinétos és a TanBorEn Ütőstrió lép fel a Budapest Music Centerben a Virtuózok koncertsorozatban.

Budapest, 2018. szeptember 7. Boros Misi (b2), Balázs-Piri Soma (b3), Boateng Kármen Stephany (háttal, j3), valamint Bogányi Gergely Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zongoramûvész a Virtuózok szuperkoncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2018. szeptember 7-én. A koncerten elõször szólaltak meg Kocsis Zoltán, a 2016-ban elhunyt világhírû mûvész zongorái. MTI Fotó: Soós Lajos

Forrás: MTI

Fotó: Soós Lajos

A BMC-ben először bérletes konstrukcióban is jegyet válthatnak az érdeklődők a Virtuózok koncertsorozatára.

A Virtuózok Kamaraegyüttes február 17-én ad koncertet, amellyel egyben az együttes megalakulásának egyéves évfordulóját is ünneplik

közölte a Kis Virtuózok Alapítvány szerdán.

Március 23-án Lugosi Dániel Ali zenekar kíséretes szólóestje lesz, majd pedig a 2019-es televíziós Kamara Virtuózok győztesének, a TanBorEn Ütőstriónak első budapesti, egész estés hangversenyét hallgathatja meg a közönség. A sorozat felelős szerkesztője Batta András, a Kis Virtuózok Alapítvány elnöke.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában