Krimi

2023.07.04. 20:45

Tragédia a Gellért-hegyen - meghalt egy idős férfi, miután lefotózták

Pillanatokkal a halála előtt egy turista még készített róla képet.

MW

Illusztráció: Shutterstock

Egy 63 éves, budapesti férfi vesztette életét kedden kora délután, miután lezuhant a Gellért-hegyről, a Sziklatemplom felett lévő kereszt mellől. Még nem tudni, hogy a férfi öngyilkosságot követett el vagy véletlenül esett le, de a rendőrség kizárta az idegenkezűséget - írja a Ripost.
A lap munkatársa a helyszínen egy portugál turistacsoport tagjaival beszélt, és mint kiderült, egyikőjük lefotózta a férfit a tragédia előtt pár perccel, magát a zuhanást azonban már nem látták.

Ott volt egy férfi, amikor fenn jártunk. Annyit tudok, hogy nagyon részegnek tűnt

- mondta a fiatal, aki meg is osztotta a lappal a fotóját. 

Mint az a képen is látható, a férfi a korlát mögé lépett, annak ellenére, hogy tábla jelzi, hogy ez életveszélyes. A fotón jól látszik egy világos hátizsák is, amit a férfi a keresztet körülvevő kerítésre akasztott.

Forrás: Ripost

Később ugyanez a hátizsák a keresztnél helyszínt biztosító rendőrök háta mögött bukkant fel, így teljesen egyértelmű, hogy a turista fotóján szereplő férfi hunyt el.

Fotó: Vaskó Tamás / Forrás: Ripost

Azt nem tudni, mi vezethetett a tragédiához: egy rossz lépés okozta, vagy a férfi szándékosan döntött úgy, hogy véget vet az életének.

Van segítség!

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot.


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában