Horror húsvétkor

2022.04.17. 15:51

Sokkoló: megöltek egy magyar nőt New Yorkban, véres sporttáskában találták meg a holttestét

Egy járókelő kutyája vette észre a holttestet tartalmazó táskát az út szélén.

Borzalmak közepette kezdődött a húsvéti hétvége New York egyik városrészében, Forest Hills-ben. Az 51 éves, magyar származású G. Orsolya holttestére szombat reggel bukkant egy helyi férfi, amint kutyáit sétáltatta a járdán - írja a Bors.

Borzasztó látvány volt
 

Az 51 éves járókelő, Glenn van Nostrand először azt hitte, csak egy eldobott zsákról van szó. Ám amikor kutyái a táskához húztak a szagok miatt, úgy döntött, belenéz. Amit látott, azt senkinek sem kívánja.

– Amikor kinyitottam, először egy lábat és egy csípőt láttam benne. Először azt hittem, próbababa, mert annyira törékeny volt - mondta a New York Postnak a férfi. Aztán, ahogy szeme elé tárult a táska teljes tartalma,

meglátott egy fekete farmernadrágot, egy övet, és egy női derekat is. Ekkor tudatosult benne, hogy egy holttestet talált.

Azonnal kihívta a rendőröket. Mire a nyomozók megérkeztek, van Nostrand haza akarta vinni a kutyákat, hogy utána teljes jelentést tegyen a rendőrségen. Ám a kutyák folyamatosan rángatták őt.

– Néhány rendőr követett minket a kutyákkal. Egy olyan helyre vezettek, ahol vérfoltok voltak, nagyjából 100 méterre a táskától – mesélte a férfi.  – Azt éreztem, megszakad a szívem, bárki is volt az áldozat. Szó szerint a torkomban éreztem a szívemet – tette hozzá van Nostrand.

G. kisfiát hallgatták ki, a férje kirándulni volt
A rendőrök hatalmas erőkkel vonultak ki a nő házához és a holttestet tartalmazó táskához. A szomszédok látták, amint G. kisebbik fiát bilincsben viszik el.

Rendőrségi források szerint ki is hallgatták őt a közeli kapitányságon, mert a gyanú szerint köze lehet a gyilkossághoz. A 13 éves fiút végül szombat este elengedték.

A New York Post utolérte a nő férjét, Howard Kleint. Az üzletember a tragédia idején épp idősebb fiukkal kirándult, és a visszaútra készültek.

Szörnyű érzés erről beszélni. Hála Istennek, a fiam, Leo, biztonságban van. Aggódunk a biztonságunk miatt, a családom élete forog kockán!

– mondta dühösen a férfi. A rendőrség az ügyet még vizsgálja, mert G.-ék otthonától a táska helyéig térfigyelő kamerák vannak, így hamarosan kiderülhet, ki követte el a brutális gyilkosságot.

A környékbeliek teljesen megdöbbentek
 

A szomszédok szerint Orsolya és családja békésen élt az utcában.

– Kilenc éve éltek itt. Mindig gondoskodott a gyerekeiről, 

jó anyának ismertem. Erre a hírre ébredni egyenesen pusztító. Nincsenek szavak 

– mondta Nicola Blankson. Mara Newman úgy nyilatkozott, teljesen elborzasztják a történtek. 

– Ilyesmi nem történhet meg ezen a környéken. Az emberek rengeteg pénzt fizetnek azért, hogy Forest Hillsben éljenek. Felfordul a gyomrom. Nem érzem magam biztonságban – jelentette ki a nő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában