Bulvár-celeb

2023.08.29. 18:25

Azta! Opitz Barbinak 2 évig volt kapcsolata egy ismert magyar rockerrel

Az énekesnő a szerelemről beszélt és elég érdekeseket mondott.

Opitz Barbara a Palikék Világa by Manna Három igazság című műsorának vendége volt, melyben többek között szerelmi életéről is vallott. Az X-Faktor korábbi győztese már kamaszként is járt fiúkkal, az igazi szerelmet azonban számára mégis inkább a plátói szerelmek jelentették.

– Nálam az igazi szerelmek hírességek voltak. Nekem az volt a minden, hogy minden megmarad a fantáziámnak, csak plátói szerelmeim voltak. Nálam ez volt a szerelem, hogy valaki elérhetetlen

– magyarázta az énekesnő, majd kitért arra is, hogy végül valódi kapcsolatba is bonyolódott a férfival, akinek nevét nem árulta el, csak annyit osztott meg, hogy egy rockerről van szó.

– Akart velem találkozni, és két éven keresztül írtunk is egymásnak. Hihetetlen, így visszagondolva, hogy miért beszélgetett velem két éven keresztül

– mondta titokzatosan Opitz, aki azt is beismerte, hogy az élete jelenleg egy szappanopera. Hatalmas balhé volt náluk vasárnap este: a rendőrség is kivonult, egy kés is előkerült – idézi az interjút az Index. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában