készülnek a munkára

2021.03.03. 08:19

Szívet melengető: újra együtt az újpesti hős zsarupáros, Erika és Péter

Erikát és Petit visszavárja a rendőrség.

Forrás: Bors / Knap Zoltán

Hosszú lábadozás és jogi herce-hurca után újra együtt készül a munkára Erika és Peti, az a hős zsarupáros, akik karácsonykor akadályozták meg, hogy egy késes ámokfutó kárt tegyen egy újpesti tömbház lakóiban – írja a Bors.

Erika terítette le a támadót

Mint arról a Bors is írt, egy hangoskodóhoz riasztották december 24-én reggel Szarvas Erika és Lingvai Péter rendőr őrmestereket egy újpesti panelházba. Miután bementek, a tomboló férfi azonnal Péterre támadt egy késsel, akit többször is megszúrt, ezt abba sem hagyta, egészen addig, míg kollégája, Erika több lövéssel le nem lőtte a járőrtársát kaszaboló férfit. A támadó meghalt, míg Pétert életveszélyes állapotban szállították kórházba, napokig élet és halál között lebegett.

Kitüntetést kaptak a rendőrségtől

A férfi szerencsére azóta felépült, a párost kitüntette a rendőrség, a napokban pedig az Ügyészség is kimondta: Erika és Péter jogszerűen jártak el, tettükkel vélhetően több ember életét is megmentették.

A rendőrség ma reggel azonban egy újabb örömhírt osztott meg, a fotó alapján ugyanis hosszú idő után újra összeállt a hős zsarupáros. A rendőrség csupán annyit fűzött hozzá:

Erika, Peti! Várunk vissza benneteket!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3231883147038740&id=1625295504364187

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában