hosszú betegség után

2020.03.02. 14:59

Meghalt Zana József

A színész, Ganxsta Zolee és Zana Zita édesapja 81 éves volt.

Forrás: TV2

Hosszan tartó betegség után, ma hajnali fél 5-kor meghalt Zana József színész. Utolsó heteit a Honvéd Kórházban töltötte írja az Origo az AC News alapján. A színész halálhírét lánya, Zita erősítette meg.

„Egy ideje nagyon rosszul volt, éppen ezért költöztem haza néhány hónapja, hogy mellette tudjak lenni, és mindenben segíthessem. Többször volt kórházban az utóbbi időben. Legutóbb, amikor kiengedték, még jókedvű volt, de pár hete megváltozott. Már nem viccelődött” – kezdte az AC Newsnak könnyek között Zita.

„Nemrég ismét rosszabbul lett, bevizesedtek a szervei. Az utolsó hetét a Honvéd Kórházban töltötte, és ma hajnalban mindkét veséje leállt. Fél 5-kor ment el. Természetesen értesítettem az édesanyámat, és a család többi tagját. A testvérem, Zoli borzasztóan fogadta, hiszen ő is nagyon szerette az édesapját. A búcsúztatóról még egyelőre nem tudok beszélni, friss ez az egész, nehéz ilyenkor bármit is mondani” – mondta Zana Zita.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában