Katar 2022

2022.12.18. 13:38

A gyönyörű kazári paripa megjósolta, ki nyeri a vébé döntőjét +videó

Honey először a másik csapat felé indult.

B.L.

Honey megjósolta a vébé döntőjének győztesét

Forrás: Beküldött fotó

A salgótarjáni Kovács Jázmin tündéri tacskója, Mogyi már többször jósolt portálunknak. Legutóbb Horvátország mellette tette le a voksát, Modric és csapata viszont csak bronzéremmel térhet haza.

Jázmin így megkérte másik kedvencét, Honey-t, hogy ő kire voksol a mai finálé előtt. A négyéves lónak angol telivér az anyja, az apja holstein. Kazáron, a North Star lovasudvarban lakik, és idén nyáron lett Jázminé. 

- Egy igazi egyéniség, első lovaglásra szerelem volt. Fiatal, így nincs teljesen kiképezve még, belovaglás alatt áll. Ez nagyon tetszett benne, hogy nem egy képzett, "kész" ló és én formálhatom, fejezhetem be a képzését. Több személyisége van, van mikor egy igazi telivér, bakol és száguld. Aztán megmutatja azt az oldalát, amikor bármit meglehet vele csinálni, ráfeküdhetek a hátára, átbújhatok a hasa alatt, vagy éppen a hátára is ráállhatok. Ő figyel rám és egy rossz mozdulatot sem tesz ilyenkor - mesélte a büszke gazdája.

Honey először a bal oldalra helyezett csapat felé indult, végül mégis az ellenfelet hozta ki győztesnek. Ezek szerint szoros összecsapásra van kilátás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!