Ország-világ

2021.02.22. 10:09

Bajba jutott művészeknek is segíthet egy új magyar kezdeményezés

Bárki kérhet ismert magyar emberektől személyre szabott üzenetet egy új magyar kezdeményezésnek köszönhetően. Az örökre szóló ajándék ráadásul egyes művészeknek segítséget is nyújthat a koronavírus-helyzetben. A Sztárüzenet oldalon már több mint ötven híresség várja, hogy örömet okozhasson valakinek.

Fotós: Sarosi Zoltan

A Sztárüzenethez hasonló kezdeményezés az Amerikai Egyesült Államokból indult. Egy digitális ajándékozási forma, melynek lényege, hogy

a rajongók az ismert emberektől személyre szóló videóüzenetet rendelhetnek szeretteiknek, felejthetetlen pillanatokat okozva ezzel bármilyen alkalomra.

Lehet az születésnapi köszöntés, esküvői gratuláció, vizsga előtti biztatás, egy nagy hír bejelentése vagy csak sima beugratás. A sztaruzenet.hu oldalon zenészek, színészek és további ismert emberek teljesítenek kívánságot. Videóban üzen többek közt Pikali Gerda, Gazdag Tibor, Szerednyey Béla, Fenyvesi Zoli, Balázs Andi, Nagy Sándor, Várkonyi András, Heincz Gábor Biga, Dér Heni, illetve Sipos Péter, és a lista napról napra bővül.

Szerednyey Béla színművész

Az ötlet nemcsak amiatt fontos, mert örömet okoz másoknak, hanem esetenként a bajba jutott, a pandémia miatt bevétel nélkül maradt művésznek is segít.

Többük – a nehéz helyzet ellenére – leendő bevételeinek egy részét felajánlotta a Ments Életet Közhasznú Alapítvány részére. Ugyanakkor a sztárok közül sokan nem a támogatás miatt regisztráltak a sztaruzenet.hu oldalra. A célja mindenkinek az, hogy örök emléket nyújtson.

További információ az oldalon: sztaruzenet.hu

Borítókép: Sipos Peti, az Irigy Hónaljmirigy tagja

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!