Hirdetés

2024.02.13. 14:48

Gyakran visszatérő szállítói és fuvarozói álláslehetőségek Salgótarjánban

A szállítói és fuvarozói állások gyakran visszatérő lehetőségeknek számítanak Salgótarjánban. Ezek a pozíciók esélyt kínálnak az álláskeresőknek változatos munkakörök betöltésére, illetve a logisztikai folyamatokban való tevékeny szerepvállalásra. Ha tehát ilyen jellegű ambíciókkal rendelkezel, a városban könnyen megtalálhatod a számításaidat, akár a most bemutatásra kerülő pozíciókban is!

PR cikk

Forrás: freepik.com

Áruszállító

Az áruszállítói pozíció visszatérő szereplője a szállítás, fuvarozás álláskategóriának, többek között Salgótarjánban is. Példának okért az országos elérésű AllasOrias.hu felületén is több alkalommal jelentek már meg ilyen jellegű hirdetések a város vonatkozásában: https://allasorias.hu/allasok/salgotarjan. Ezen állások egyik legnagyobb előnye, hogy széles körben képesek megszólítani az álláskeresőket, mivel legtöbbjük már akár B kategóriás jogosítvány birtokában is betölthető.

Az áruszállítói feladatkör alapvető felelősségét természetesen az áruk kijelölt célhelyszínekre történő elszállítása jelenti. Ezenfelül azonban a mindennapok több egyéb tevékenységgel is kiegészülhetnek, beleértve például a szállítandó áruk fel- és lepakolását, a fuvarok útvonalainak megtervezését (fuvarszervezőkkel egyeztetve), illetve az ügyfelekkel való kommunikációt és kapcsolattartást. Mindemellett pedig a fuvarok némi adminisztrációval is együtt járnak, különös tekintettel a fuvarokmányok, szállítólevelek, számlák és egyéb iratok kezelésére és aláíratására.

Gépjárművezető

A gépjárművezetői munkakör ugyancsak több ízben volt már elérhető az említett állásportál felületén. Ezen állásokra ugyanakkor jellemző, hogy a szállításhoz használt gépjárműtől függően már több követelményt támasztanak a pályázók felé. Ez alatt értendő például a C+E kategóriás jogosítvány, a GKI kártya, a PÁV vizsga, illetve a digitális tachográf kártya megléte is.

A feladatok jellemzően ez esetben is különböző áruszállítói tevékenységeket foglalnak magukban. Sokszor ugyanakkor nem csak belföldi, hanem akár nemzetközi útvonalak teljesítésével is.

Autóbuszvezető

A salgótarjáni álláskínálatot böngészve akár azok is szerencsével járhatnak, akik a buszvezetői állások iránt érdeklődnek. Az ilyen típusú lehetőségek vonatkozhatnak helyi, távolsági és különjáratok vezetésére egyaránt. Utóbbira egyébként volt is már precedens az AllasOrias.hu kínálatában.

Az autóbuszvezetők alapvető feladatát, vagyis a meghatározott útvonalakon történő utasszállítást aligha kell bárkinek is hosszasan taglalni. Ezenkívül persze a munkakörnek több egyéb felelősség is a részét képezi, beleértve például az utasok tájékoztatását egyes kérdések felmerülésekor, a busz műszaki állapotának és tisztaságának fenntartását, bizonyos fokú adminisztrációt, illetve nem utolsósorban a munkavégzés során a közlekedési előírások betartását. Az elvárások pedig többek között a D kategóriás jogosítvány, a PÁV II. vizsga és a GKI kártya meglétét foglalják magukban, ami mellett a tapasztalatra és egyes személyes tulajdonságokra vonatkozó követelmények is megjelenhetnek az elvárások között.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában