PR tartalom

2024.02.20. 16:43

Esküvői divattrendek, avagy mi alapján érdemes kiválasztani a tökéletes cipőt a nagy napra?

A boldogító igenek közös megünneplése mindenki számára világot megváltó esemény, amit gyakran hónapokon, sőt akár éveken át tartó alapos tervezés előz meg. A ruhaköltemények megálmodása mellett a megfelelő esküvői cipő kiválasztása is kulcsfontosságú, hiszen ez nagyban befolyásolhatja a menyasszony kényelmét és önbizalmát. Most megosztunk néhány tippet és trendet, amelyek segítséget nyújthatnak a rátalálásban.

PR cikk

Forrás: ccc.eu/hu

Mely szempontokat célszerű követni a válogatás során?

Forrás: ccc.eu/hu

   • Összhang: az esküvői cipő elengedhetetlen, hogy harmonizáljon a ruha stílusával, és színével. Legyen szó klasszikus fehér szaténról, modern fémes árnyalatokról vagy egyedi, színes opciókról, lényeges, hogy a cipő kiegészítse a menyasszony megjelenését. A díszítések, mint például gyöngyök, strasszok vagy csipke, tovább finomíthatják a modell megjelenését, hozzáadva egy kis extra karaktert és eleganciát. A CCC széles választékában a visszafogott variációktól kezdve az extravagáns darabokig minden felfedezhető.
   • Komfort: az esküvő napja mindig hosszú és határozottan eseménydús, ezért alapvető fontosságú, hogy a cipő kényelmes legyen. Csak olyan alternatívára ildomos voksolni, amelynek optimális a talpbetéte és a szélessége, így elkerülhető a lábfájás és a vele járó megannyi kellemetlenség. Megéri fontolóra venni a lapos vagy alacsony sarkú verziókat is, különösen, ha a magas sarkúban tipegés nem tartozik hozzá a mindennapos kvalitásokhoz.
   • Paraméterek: a cipő sarkának magassága befolyásolhatja a ruha hosszát, valamint a menyasszony tartását. A jól megválasztott sarokmagasság javíthatja a testtartást, egyúttal elegánsabbá varázsolhatja a fellépés egészét. A CCC sokszínű választékában a kifejezetten magas sarkú típusok épp úgy megtalálhatóak, mint a lapos talpú variációk, amik trendiség terén nem maradnak le előbbi társaiktól.
   • Körülmények: az esküvő helyszíne és az időjárás is befolyásolhatja a cipőválasztást. Kültéren rendezett esküvő esetén például praktikusabb a lapos talpú vagy a széles sarkú modell, amely megakadályozhatja, hogy a menyasszony sarka besüllyedjen a fűbe vagy a homokba.

Mit hoz magával a 2024-es divat?

Az idei trendek sokszínűséget és egyediséget kínálnak, lehetővé téve minden menyasszony számára, hogy megtalálja a hozzá illő stílust – kompromisszumok nélkül!
   • Minimalista elegancia: a letisztult vonalak és az egyszerű, de elegáns dizájnok idén is népszerűek. A minimalista cipők tökéletesen kiegészítik a modern vagy nem pejoratív értelemben vett egyszerű esküvői ruhákat.
   • Vintage múzsa: a vintage ihletettségű modellek, mint például a T-szíjas vagy a mary jane stílusú verziók, romantikus hangulatot kölcsönözhetnek a menyasszony megjelenésének.
   • Fény és csillogás: a fémes árnyalatok és a díszítések, mint például strasszok és gyöngyök, továbbra is népszerűek azok számára, akik egy kis extra ragyogást szeretnének az esküvői kisugárzásukhoz adni.
   • Színek minden mennyiségben: egyre több menyasszony választ színes modellt. Ezek az alternatívák kiválóan alkalmasak arra, hogy egyedi twistet adjanak a hagyományos fellépésnek. Ám a leghitelesebb képet a személyes felpróbálás adhatja, ami a CCC üzleteiben országszerte könnyedén megoldható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában