Szponzorált tartalom

2023.12.22. 20:00

Raktárvezetői állások Esztergomban és környékén

A raktárának hatékony és gördülékeny működése minden cégnek alapvető érdeke. Ezen feltételek megteremtésében pedig kulcsfontosságú szerepet játszik a raktárvezető, akinek a raktári folyamatokat és a raktári dolgozók munkavégzését egyaránt koordinálnia kell. A munkakör betöltése tehát nagy kihívás, éppen ezért a jó raktárvezetőkre szinte mindenhol igény mutatkozik, beleértve Esztergomot is!

Nool.hu

Forrás: pixabay.com

A raktárvezetői feladatkör
A raktárvezető meglehetősen komplex szerepet tölt be a raktár működésében és irányításában. Feladatai sokrétűek, hisz gyakran a vezetői tevékenységek mellett az általános raktári tevékenységekben is szerepet vállal. Ez azt jelenti, hogy sok esetben részt vesz az áruk fogadásában, ellenőrzésében, illetve az áruk raktárban történő elhelyezésében és mozgatásában. Emellett a raktárkészlet naprakész nyilvántartása és kezelése is a feladatkörébe tartozhat, ami magában foglalja a beérkező és kimenő áruk nyomon követését, a készletek rendszeres ellenőrzését, továbbá a készletállomány dokumentálását is.

Mindemellett pedig természetesen egy raktárvezetőnek a vezetői teendőinek is eleget kell tennie. Felelős többek között a raktárban dolgozók munkájának irányításáért, a feladatok delegálásáért, valamint a teljesítményértékelésért is. Optimalizálja továbbá a raktári folyamatokat, beleértve a kiszállítások és bevételezések megszervezését, az áruk összekészítését és az áruk belső mozgatásának rendszerét. Nem utolsósorban pedig betartatja a raktározási szabályokat és biztonsági előírásokat, illetve gondoskodik a raktári rend fenntartásáról. 

Elhelyezkedési lehetőségek raktárvezetőként Esztergomban és környékén
A logisztikai álláslehetőségek meglehetősen változatosak Esztergomban és környékén, így akár raktárvezetőként is adódhat mód az elhelyezkedésre. Ezt támasztja alá az EsztergomAllas.hu kínálata is, amely portál felületén többször volt már példa raktárvezetői állás megjelenésre. Volt példa továbbá egyéb raktáros pozíciók elérhetőségére is, beleértve többek között a targoncavezetői vagy a raktári csomagoló munkakört. Összességében tehát a vezetői ambíciókkal rendelkező, és az általános raktári teendők után érdeklődő álláskeresők is megtalálhatják itt a számításaikat.

A raktárvezetői állások esetében persze magasabb elvárásokkal találkozhatnak az álláskeresők. Jellemzően legalább középfokú végzettségre, illetve 3-5 éves raktározásban szerzett szakmai tapasztalatra van szükség a betöltésükhöz. Emellett követelmény lehet a targoncavezetői jogosítvány megléte és a magabiztos számítógépes ismeretek is, különös tekintettel az MS Office programokra és a raktározási vagy vállalatirányítási rendszerekre. Nem beszélve az olyan személyes tulajdonságokról, mint például a szervezőkészség, a vezetői szemlélet és a kiváló problémamegoldó képesség, amely kvalitások ugyancsak elengedhetetlen feltételei a sikeres helytállásnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában