Hirdetés

2023.08.04. 09:55

Fizikai, segéd és betanított munkalehetőségek Szekszárdon

A fizikai, segéd és betanított munka álláskategóriába tartozó pozíciók általában könnyen megugorható feltételeket, illetve gyors elhelyezkedési lehetőséget kínálnak az álláskeresők számára.

PR cikk

Fizikai, segéd és betanított munkalehetőségek Szekszárdon - SzekszardAllas.hu

Forrás: SzekszardAllas.hu

Az ilyen típusú munkakörök természetesen Szekszárdon is elérhetőek, a SzekszardAllas.hu kínálatában például meglehetősen gyakran fordulnak elő. A hivatkozáson találhat szekszárdi betanított állást. A következőkben bemutatunk néhányat a visszatérő lehetőségekből. 

Építőipari segédmunkás

A segédmunkás állások megjelenésére már több esetben is volt példa a SzekszardAllas.hu kínálatában. Kerestek már húsipari céghez is segédmunkást a portálon keresztül, de leggyakrabban az építőiparban mutatkozik igény ezen pozíciók betöltőire. A feladatokat ekkor főként olyan tevékenységek jelentik, mint az építkezésen dolgozó szakmunkások (pl. kőművesek) aktív támogatása, az anyagok rakodása és csomagolása, a munkavégzés helyszínének tisztán tartása, valamint egyéb, a vezető utasításaitól függő teendők. 

Az ilyen jellegű állások általában semmilyen speciális iskolai végzettséget vagy releváns szakmai tapasztalatot nem követelnek meg, ugyanakkor a jó állóképesség, a megbízhatóság és a munkavégzésre való igényesség elengedhetetlen az eredményes helytálláshoz. 

Ács, asztalos

Ács, illetve asztalos munkalehetőségek szintén többször előfordultak már a szekszárdi állásportál felületén. Legutóbb például egy faszerkezetes házak építésével foglalkozó céghez kerestek munkatársat ebbe a munkakörbe. A pozícióval járó feladatokat ez esetben olyan tevékenységek jelentették, mint a faanyagok megmunkálása, a tető- és falszerkezetek gyártása, a könnyűszerkezetes födémek gyártása, illetve a faszerkezetes házak építése. 

A pozíció kapcsán alapvető elvárásként fogalmazódott meg a faiparban való jártasság, az ács és/vagy asztalos végzettség pedig külön előnyt jelentett. Emellett pedig ugyancsak nagyot dobott az esélyeken a B kategóriás, a targoncás, valamint a kisgép kezelői jogosítvány megléte is.

Udvaros, kertész

A sorból az udvaros és kertész álláslehetőségek sem maradhatnak ki, amelyek megjelenése szintén nem példa nélküli a SzekszardAllas.hu kínálatában. Az ilyen pozíciók kapcsán az alapvető feladatok általában az adott telephely környezetének takarításából, a gyep és a növényzet ápolásából, illetve kisebb karbantartási tevékenységekből állnak. Ezek ellátásához pedig megbízhatóságra, szorgalomra és természetesen nagyfokú önállóságra van szükség. 

Operátor

Végezetül a különböző operátori álláslehetőségekről is érdemes szót ejtenünk, ezek ugyanis az egyik legtipikusabb példái a fizikai, segéd és betanított munka álláskategóriának. Egy operátort többféle feladatkörre is beoszthatnak, beleértve az összeszerelési munkákat, a válogatást vagy a csomagolást. Közös ezekben a tevékenységekben, hogy semmilyen előzetes tapasztalatot vagy speciális végzettséget nem igényelnek, tehát szinte bárki eséllyel pályázhat az ilyen típusú pozíciókra. A precizitás, a monotonitástűrés és a jellemzően több műszakos munkavégzésből adódóan az alkalmazkodóképesség viszont valamennyi esetben alap követelmény. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában