Hirdetés

2023.08.23. 09:27

Eladó, dohánybolti értékesítő és egyéb kereskedelmi munkakörök Debrecenben

A különböző kereskedelmi munkakörök Debrecenben is gyakran kínálnak elhelyezkedési lehetőségeket. Ezen pozíciókra vonatkozó álláshirdetésekkel többek között a DebrecenAllas.hu kínálatában is gyakran lehet találkozni, vagyis mindenképpen érdemes rendszeresen látogatniuk a portál felületét a kereskedelem után érdeklődőknek. Íme néhány példa a visszatérő lehetőségekre!

PR cikk

Eladó, dohánybolti értékesítő és egyéb kereskedelmi munkakörök Debrecenben - DebrecenAllas.hu

Forrás: DebrecenAllas.hu

Dohánybolti értékesítő 

Egy nemrégiben megjelent hirdetésben napi 8 órás munkavégzésre keresnek munkavállalókat egy debreceni dohányboltba. A pozíció alapvető feladatkörét a vevők udvarias kiszolgálása, a kassza és a számítógép kezelése, a beérkező áruk átvétele, továbbá az üzlethelység rendben tartása jelenti. Ezen feladatok ellátásához pedig középfokú végzettségre, értékesítési szemléletmódra, teljesítményorientált személyiségre és nem utolsósorban felelősségteljes hozzáállásra van szükség. 

Bolti eladó

A bolti eladó munkakör ugyancsak egy gyakran visszatérő lehetőségnek számít a DebrecenAllas.hu kínálatában. A linken kínálnak bolti eladó állást Debrecenben. Kerestek már többek között élelmiszerboltba, optikába és virágüzletbe is eladókat a portálon keresztül. A feladatokat valamennyi esetben hasonló tevékenységekből álltak, beleértve a vásárlók kiszolgálását, a pénztárgép kezelését, az áruátvételt és árufeltöltést, a leltárban való aktív részvételt, továbbá az eladótér rendben tartását. Az esélyes pályázáshoz pedig jellemzően értékesítői szemléletmódra, vevőorientált hozzáállásra és kiváló kommunikációs képességre volt szükség.

Területi képviselő

A területi képviselői pozíció megjelenésére szintén volt már példa a kereskedelem, értékesítés állaskategória alatt. Legutóbb például egy gépjármű alkatrészek forgalmazásával foglalkozó cég hirdetett területi képviselői munkakört, amelynek betöltésével olyan feladatok jártak együtt, mint például a piaci igényes felkutatása, a meglévő partnerek rendszeres látogatása, testreszabott ajánlatok kidolgozása, értékesítési projektek elkészítése, továbbá rendszeres beszámolók és riportok összeállítása. 

A pozíció betöltésének feltétele volt a középfokú végzettség megléte, a 3-5 éves releváns szakmai tapasztalat, illetve a B kategóriás jogosítvány is. Emellett a személyes tulajdonságok tekintetében a kereskedelmi szemlélet, valamint a kiváló kommunikációs- és problémamegoldó képesség bírt kiemelt fontossággal. 

Értékesítési asszisztens

Végezetül pedig az értékesítési asszisztens pozícióról sem feledkezhetünk meg, amely ugyancsak előfordult nemrégiben a DebrecenAllas.hu kínálatában, méghozzá egy informatikai eszközöket értékesítő vállalat jóvoltából. Itt a feladatkör többek között a potenciális ügyfelekkel való kapcsolatépítést, az értékesítési lehetőségek azonosítását, a cég termékeinek és szolgáltatásainak bemutatását, illetve a meghatározott mutatószámoknak teljesítését foglalta magában. 

Az elvárásoknak elengedhetetlen része volt az értékesítés-orientált szemléletmód, a csapatjátékos attitűd és a bejövő/kimenő hívások kezelésében való jártasság. Az ügyfélszolgálati, telefonos értékesítési, illetve a kereskedelmi tapasztalat pedig külön előnyt jelentett. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában