Hirdetés

2023.07.24. 13:00

Álláslehetőségek az egészségügy területén Szegeden

Az egészségügy területén belül az álláslehetőségek széles választéka érhető el Szegeden. Ilyen jellegű pozíciókkal egyebek mellett a SzegedAllas.hu kínálatában is lehet találkozni az egészségügy, gyógyszeripar álláskategória alatt. A következőkben bemutatunk néhányat az itt gyakran felbukkanó munkalehetőségekből.

PR cikk

Álláslehetőségek az egészségügy területén Szegeden - SzegedAllas.hu

Forrás: SzegedAllas.hu

Ügyfélkoordinátor

Az ügyfélkoordinátor pozíció már többször is megjelent a SzegedAllas.hu kínálatában. Ebben, az alapvetően adminisztratív munkakörben a feladatokat jellemzően olyan tevékenységek jelentik, mint a páciensek fogadása és útbaigazítása, a betegelőjegyzés kezelése, a betegkoordináció, a telefonhívások fogadása, valamint egyéb adminisztrációs teendők. 

A munkakör betöltéséhez általában egészségügyi szakirányú végzettségre, érvényes kamarai tagságra, érvényes működési engedélyre, illetve felhasználói szintű számítógépes ismeretekre van szükség. A személyes tulajdonságok tekintetében pedig az udvariasság, a nagyfokú empátia, továbbá a kiemelkedő problémamegoldó képesség számít nélkülözhetetlen feltételnek. 

Egészségügyi asszisztens

Az egészségügyi asszisztensi pozíció ugyancsak többször elérhető volt már a SzegedAllas.hu felületén. Ebben a munkakörben az alapvető feladatokat a páciensek vizsgálatokhoz történő felkészítése, a szakorvosok munkájának átfogó támogatása, a vizsgálatok elvégzésében való aktív közreműködés, illetve az ehhez kapcsolódó adminisztratív tevékenységek ellátása jelenti.

A pozíció betöltésének ez esetben is nélkülözhetetlen feltétele szokott lenni a középfokú egészségügyi végzettség megléte (általános ápoló, szakápoló), az érvényes működési engedély, illetve a felhasználói szintű számítógépes ismeretek. A személyes kvalitások kapcsán pedig a kiváló problémamegoldó-, szervező-, és kommunikációs képesség bír kiemelten fontos jelentőséggel. 

Donorvizsgáló orvos

Végezetül pedig a donorvizsgáló orvos munkakörről sem feledkezhetünk meg, amely álláslehetőség egy szegedi plazmaközpont révén szintén több alkalommal elérhető volt már az álláskínálatban. A feladatokat ez esetben olyan tevékenységek jelentették, mint például a plazmaadók fizikális vizsgálata és a plazmaadásra való alkalmasságuk megítélése, a vérkép és vitális paraméterértékek kiértékelése, az orvosi felügyelet biztosítása, továbbá a szükséges adminisztrációs munkák elvégzése. Donorvizsgáló orvos állást itt talál Szegeden.

A pozíció esélyes megpályázásához pedig általános orvosi diplomára, érvényes orvosi működési engedélyre, illetve készségszintű számítógépes ismeretekre (főként MS Excel, Word) volt szükség. Ezek mellett pedig a kiváló kommunikációs képesség, a pozitív kisugárzás és az energikus személyiség is szerepelt az elvárások listájában. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában