hirdetés

2019.05.29. 10:46

Öt tipp, hogy megtaláld álmaid állatbarát albérletét!

Mindenki ismeri a mondást, miszerint a kutya az ember legjobb barátja. Sok gazdi küszködik, hogy megtalálja álmai ingatlanát, amely kisállatához méltó otthont is teremthet. Az ingatlanpiaci árak igencsak megnehezítik ebben dolgunkat, mivel nagyon nehezen lehet hasonló albérletet találni, de mi ezzel az öt tippel szeretnénk segíteni nektek a keresgélésben!

 

Mutassuk be kedvencünket a főbérlőnek!

Ne féljünk attól, hogy kisállatunkat bemutassuk. Az első dolog, amit meg kell tennünk az, hogy az előző főbérlőtől kérünk egy ajánlólevelet, amely elősegíthet a következő főbérlő meggyőzésében. Biztosítsuk arról, hogy nem egy neveletlen és zajongó állatról beszélünk, hanem betanított kedvencünkről, aki nem zavar különösképpen senkit. A legtöbb embert az

zavarhatja, ha a szomszédoknak problémát okoz egy háziállat, így neki kell a nehézségekkel szembenéznie. Próbáljuk bebizonyítani, hogy nem egy problémás lényről van itt szó. Nyerjük el bizalmát!

 

Rendeljünk takarítószolgálatot!

Biztosítsuk a főbérlőt, hogy a lakás rendben lesz! Senki nem szereti az állatszőrrel teli lakásokat és a vele járó szagot sem. Ajánljuk fel, hogy rendszeresen hívunk takarítókat a lakásba, így sem a szőr miatt, sem a szag miatt nem kell majd aggódnia. Annak érdekében, hogy háziállatunkkal egy légtérben élhessünk, fontos a lakás tisztaság megtartása.

 

Rendezzük be a lakást saját költségünkre!

Nem csak a lakás tisztántartásával kell törődnünk, ha kedvencünkkel költöznénk. Ha a főbérlő félti a bútorokat, akkor jobb ötlet lehet a lakás berendezésének magunkra vállalása. Egy kisállat akár be van tanítva, akár nincs, nem csak piszkol, hanem törni is tud, valamint karmolni. Senki nem szeretné saját bútorait feláldozni egy bérlő miatt, így jó ötlet lehet magunkravállalni az ingatlan berendezésének költségeit. Így a főbérlőnek nem kell majd saját bútorai miatt aggódni, mi pedig szabadon hagyhatjuk kisállatunkat játszani.

Ha még nincs háziállatunk, válasszunk jól!

Mivel rengeteg nehézséggel jár egy háziállat tartása, ezért ha még nincs kis kedvencünk, de szeretnénk, akkor próbáljunk okosan dönteni! Ha kislakásban élünk, vagy szeretnénk élni, akkor próbáljunk kisebb állatokon gondolkodni. Sokan mondják azt, hogy lakásba állat nem való, de valójában találhatunk olyan állatokat, amelyek senkit nem zavarnak, mégis jó társaságot nyújtanak nekünk. Ott vannak a hörcsögök, az akváriumi halak, valamint a papagájok, amelyek kevésbé zajosak és aránylag kis helyre is elférnek. Ezekre a kis kedvencekre nem kell sokat áldoznunk, mivel elég kicsik. A papagáj persze hangjával zavarhatja a szomszédokat, de meg lehet nevelni arra, hogy ne sokat zajongjon. Az akváriumi halakkal szinte semmi probléma nem tud felmerülni, mivel nem zajonganak és nem is tudnak a lakásban kárt tenni. Abban az esetben, ha halakat szeretnénk, akkor az akvárium szinte az egyetlen dolog, amelyre vigyáznunk kell. Helyezzük el egy stabil helyre annak érdekében, hogy tudjon összetörni és így mindent eláztatni. Egy hörcsög esetében sem kell sokat aggódnunk, legnagyobb gondunk azzal lehet, ha kiszökik és egyik éjjel véletlenül ágyunkban találjuk meg.

Keressünk állatbarát ingatlant!

Egy állatbarát ingatlan megtalálása igencsak fáradtságossá válhat. Sokan nem szeretnének egy állatot látni abban az otthonukban sem, amit kiadnak. Próbáljunk kertes lakást találni, ahol akár a szabadban is tarthatjuk kedvencünket. Igaz, hogy ezeknek az ingatlanoknak egetverő ára tud lenni, de egy jó ingatlankereső platform segítségével, amely minden szükséges szűrővel el van látva, akár pofon egyszerű is lehet! Akár kiadó , akár eladó lakást keresünk, fontos, hogy jó helyen kutakodjunk. Ezzel a módszerrel rengeteg időt megspórolhatunk és nem kell a folyamatos keresgélésre pocsékolnunk időnket. Vannak olyan online ingatlankereső oldalak , amelyeken a legtöbb meghirdetett lakás egyetlen helyen megtalálható.

Reméljük, hogy ezzel a cikkel segíthetünk egy állatbarát otthon megtalálásában, így hamarosan együtt élhettek kedvenceitekkel. Sok sikert kívánunk a kereséshez!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában