Álarc

2024.06.04. 05:56

Eltitkolná háborúpárti véleményét Magyar Péter

A Magyar Nemzet cikke szerint egy lengyel lapnak tett beismeréssel felérő nyilatkozatot az orosz–ukrán háború kapcsán a politikus.

MW

Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetője, a párt alelnöke felszólal a közmédia által szervezett uniós választási vitaműsor helyszínénél, a Várkert Bazárnál tartott ellenzéki demonstráción 2024. május 30-án

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

A Rzeczpospolita nevű, 2023-ban Soros Györgyék többségi tulajdonába került lengyel lap szerint Magyar Péter nem vitázik az orosz kapcsolatokról. A lapnak Magyar megállapította:

Ha elkezdenék rosszakat mondani Oroszországról, azonnal elveszítenék minden támogatottságot. Itt egy évtizednyi agymosás volt

– írja a Magyar Nemzet.

Magyar Péter véleménye egy láncolatba illeszkedik. Szombaton, közvetlenül a békemenet után a liberális politikus online sajtótájékoztatóján követelte a kormánytól, hogy állítsák le a háborúellenes kampányt. Magyar Péter egyúttal azt is elmondta, az ügyben a médiahatósághoz fordul és rémhírterjesztés miatt beperli Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét.

Közismert, hogy bár a Tisza Párt alelnökének több európai parlamenti képviselő-jelöltje a magyar közéletben ismeretlen, de a Soros-hálózat számára annál inkább ismert szereplő.

Mindennek azért is van jelentősége, mert a milliárdos visszatérően a háború folytatását és eszkalációját hangsúlyozza.

Magyar Péter többször is arról beszélt, hogy nincsenek háborúpártiak az ellenzékben. Ezt az állítást azonban tucatnyi idézet cáfolja – hívja fel a figyelmet cikkében a Magyar Nemzet.

További részletekért kattintson.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában