Értékek

2023.12.01. 20:08

Elindult az Axioma.hu, Magyarország új keresztény közéleti portálja (videó)

Az oldalukon megjelenő szemlék, cikkek, véleménycikkek és interjúk mind azt a célt szolgálják, hogy eszközöket adjanak a magyar keresztényeknek a társadalmi jelenségek, a kultúra és a közélet értelmezéséhez.

MW

Földi-Kovács Andrea újságíró, televíziós mûsorvezetõ, a Védett Társadalom Alapítvány kuratóriumi tagja beszédet mond a Conservative Political Action Conference (CPAC) Hungary elnevezésû, kétnapos konzervatív politikai fórum második napján a Bálna Budapestben 2022. május 20-án

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Az oldal mindezeken kívül tájékoztat a hazai és a külföldi keresztény világ egyes eseményeiről, valamint meghatározó kortárs közszereplők gondolatairól is – olvasható a HírTV cikkében.

Pénteken egy főszerkesztői köszöntő mellett, az olvasók egy véleménycikket is olvashatnak Czopf Áron eszmetörténész tollából, illetve egy kanadai életpárti aktivista figyelmeztetését az eutanázia legalizációjáról.

A hét további részében szintén izgalmas írások megjelenését tervezik.

Megérkezett a Carpe Deum első része is, Földi-Kovács Andrea műsorvezetésével.

Az Axioma hisz abban, hogy a keresztény hit több, mint hagyományőrzés vagy kultúra: személyes szeretetkapcsolat Istennel, amelyből cselekedetek indulnak.

Ki kell lépnünk a komfortzónánkból, élővé és aktívvá tenni a hitünket, nagyobb szerepet vállalni a közgondolkodás, a közmorál alakításában. Isten ugyanis általunk és bennünk cselekszik

– írják.

Borítókép: Földi-Kovács Andrea (Forrás: HírTV)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában